Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kalgan, galangal, kalganijuur- ingveriga sarnanev vürtsikas risoom Tai karride, suppide jm maitsestamiseks.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Mustad sinepiseemned
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Jahvatatud koriander
Punane karripasta (4 portsjonit)
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta (4 portsjonit)
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Rikkalik ja kreemjas Tai punane karripasta, tšillit 35%.
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Eestimaine lepasuitsu sool.
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta
Küüslaugupulber