Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Naturaalne tselluloosist emulgaator efektsete toitude valmistamiseks.
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Tuline karripulber
Naturaalne vanilje ekstrakt.
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Eestimaine lepasuitsu sool.
Jahvatatud tšillikaunad toitude vürtsitamiseks. Ekstra tuline! Scoville skaalal 38 000 ühikut (+/- 5000 sõltuvalt partiist).
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta (4 portsjonit)
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
Vürtsisegu salatite ja pirukate jaoks. Sobilik ka “tänavatoitudele”.
Vindaloo vürtsipasta ühendab paprika kurkumi, köömne, koriandri ja autentsete vürtsidega – see on uimastatav segu, mis on tõeliselt maitsev, kuid ainult neile, kellele meeldib vürtsikas.
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.