Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Lisab toitudele sidruni aroomi ja maitset.
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
0,5 tl = 2 spl värskelt pressitud mahlaga, 1tl = 1tl apelsinikoorega.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Tsitruselise maitse ja aroomiga lehed, kasutamine sarnaselt loorberiga.
Kasutamiseks valmis. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis.
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Vürtsipasta taipärasele hakkliharoale
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Annab toitudele meeldiva ja hõrgu apelsini maitse kerge mõrkja noodiga.
Tuline karripulber
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Maitsesegu Taipärasele hakklihale
Gochujang piprapasta on traditsiooniline Korea lisand toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks. Sobib suppidesse, hautistesse, kastmetesse, wokkidesse, lisandiks jpm.
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm