Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
3-värviline kuskuss
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Kasuta piima / koore asemel
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Punased kidney oad
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Kooritud ja poolitatud mungoad
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.