Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kooritud ja poolitatud mungoad
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Kiirnuudlid Mi Goreng
Poolitatud kikerherned.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Soba Jaapani nuudlid.
Punased kidney oad
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.