Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Kiirnuudlid Mi Goreng
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Punased kidney oad
Soba Jaapani nuudlid.
Kasuta piima / koore asemel
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Poolitatud kikerherned.