Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
3-värviline kuskuss
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Basiiliku seemneid eBasil seeds or Tukmaria are used in drinks and desserts.
When soaked, a gel layer forms on the seeds, similar to chia seeds.hk Tukmaria
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Soba Jaapani nuudlid.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Kiirnuudlid Mi Goreng
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Kasuta piima / koore asemel