Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Kasuta piima / koore asemel
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Poolitatud kikerherned.