Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Poolitatud kikerherned.
Kasuta piima / koore asemel
Soba Jaapani nuudlid.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Kiirnuudlid Mi Goreng
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks