Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Kiirnuudlid Mi Goreng
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Kooritud ja poolitatud mungoad
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Punased kidney oad
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
3-värviline kuskuss
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Kasuta piima / koore asemel
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm