Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Punased kidney oad
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Kooritud ja poolitatud mungoad
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.