Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Basiiliku seemneid eBasil seeds or Tukmaria are used in drinks and desserts.
When soaked, a gel layer forms on the seeds, similar to chia seeds.hk Tukmaria
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Poolitatud kikerherned.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
3-värviline kuskuss
Punased kidney oad
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.