Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Magus sojakaste on Indoneesia köögis laialt kasutuses.
Crazy Bastard sarja väga kuum tšillikaste Carolina Reaperi ja mustikatega.
Sriracha tšillikaste terav
suitsumaitsega tšillikaste
Ideaalne salatisse, grillitud sealihale, hautatud lihale, juustudele, jogurtile, jäätisele.
Sriracha tšillikaste küüslauguga
Valgetest trühvlitest valmistatud, maitseküllane pasta
Kerge tsitruseline sojakaste toitude maitsestamiseks, dippimiseks, salatikastmeks jm.
Naturaalselt kääritatud rikkaliku maitsega sojakaste.
“Pickle” on ingliskeelne termin marineeritud puu- või juurvilja kohta, mis tavaliselt püreestatakse homogeenseks massiks. Tasakaalustatud kombinatsioon mangomahlast, laimi hapukas viljalihast ja karandast koos tulise tšillipipra ja autentsete India vürtsidega teeb Patak’s Mixed Picklest täiusliku kuuma lisandi. Marineeritud köögiviljad harmoneeruvad suurepäraselt liharoogadega. Rikastage oma lemmikkarrisid ja salateid selle maitsva hapukurgiga või kasutage Patak’s Mixed Pickle dipikastmena naani ja pappadumiga.
Weberi maailmameistri grillkaste on tõeliselt suurepärane universaalne. Olgu linnu-, veise- või sealiha – see sobib alati ideaalselt. Nii mõndagi võib paljastada: see sisaldab tomateid, tšillit ja õunu, kuid selle suurim saladus on see, et see maailma parim Ameerika BBQ-kaste on valmistatud Taani retsepti järgi! Ideaalne linnu-, veise- ja sealiha jaoks.
Vürtsikas dipikaste kevadrullidele, krevettidele, juurviljadele jms
Koostisosad: Tšilli 86%, sool, happesuseregulaator: E260,E330. E211
Mahedamaitseline karrikaste kookose ja koriandriga
Jaapanipärane majoneesi kaste (Kewpie mayo)
Vürtsikas kaste kanatiibadele
Äärmiselt terav tšillikaste.
Wok roogadele, köögiviljadele, lihale, kalale, nuudlitele
Tai köök on tuntud selle poolest, et ühendab endas kõik neli maitsekomponenti magus, soolane, hapu ja vürtsikas nt. magus ja soolane või kuum ja hapu. Lobo Spiced Mango & Lime Sauce on ühtaegu tuline ja vürtsikas, magus ja veidi hapukas. Hoolikalt valitud küpsed mangod ja rohelised laimid püreestatakse pehmeks punase Tai tšillipipraga ja neist saab imelise kastme. Serveerige Lobo vürtsikat mango- ja laimikastet mango või papaiaga (käpaga) või kasutage seda maitsvat kastet, et luua hapukaste oma panniroogadele.