Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Glükoosisiirup aitab ära hoida suhkrute kristalliseerumist ning toote kuivamist, annab elastsust ning hoiab pehmet tekstuuri.
Kasutamine: Jäätised, mousseed, kommid, glasuurid, kondiitritooted jpm.
Ideaalne šokolaadikookides, magustoitudes jpm.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Jahvatatud tšillikaunad toitude vürtsitamiseks. Ekstra tuline! Scoville skaalal 38 000 ühikut (+/- 5000 sõltuvalt partiist).
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Kvaliteetsed safraniniidid.
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
amarindi pasta Koostisosad: Tamarind(80%), vesi (20%).
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
Kollane karripasta (4 portsjonit)
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Naturaalne suitsutuspreparaat toitudele suitsuse hõngu lisamiseks.