Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Koostisosad: looduslik õli(Rapsiõli, Palmiõli, meresool 13%, tomatigraanulid 8%, suhkur, tomatipulber 5%, sibulagraanulid, ürdid, aroom. Kasutamine: enne kasutamist segada, otsese päikesevalguse eest kaitsta; peale esimest avamist külmas ruumis säilitada, mille temp.
Mustad sinepiseemned
Vürtsisegu kikerhernestele.
Musta küüslaugu pulber on erimenetlusel jahvatatud kuivatatud must küüslauk, mida on mugav kasutada toidu valmistamisel või toodete valmistamisel, juhtudel, kui musta küüslaugu pasta kasutamine on ei ole võimalik.
Jahvatatud tšillikaunad toitude vürtsitamiseks. Ekstra tuline! Scoville skaalal 38 000 ühikut (+/- 5000 sõltuvalt partiist).
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Mahedamaitseline karripulber
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Vürtsköömneid kasutatakse suppide, juurviljade, juustu, muna, riisi, lihatoodete, hautiste, pasteedi, marinaadide, leiva ja palju muu maitsestamiseks.
Kasutamiseks valmis. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis.
Kurkum, kurkuma, turmeric, haldi, kollajuur.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.