Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Asaföötidat võib kasutada toitudes sibula ja küüslaugu asemel, sobib aedvilja- ja seeneroogade maitsestamiseks.
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma tainast või kastmeid lahjendamata. See sobib ideaalselt ka näiteks brüleekreemi ja jäätise retseptide jaoks, millesse soovite lisada vaniljeseemnete ahvatlevat hõngu.
Vaniljeekstrakti asendamiseks retseptis mõõtke lihtsalt sama kogus meie Madagascar Bourbon Pure Vanilla Bean Paste’i ja lisage. Või asendage üks supilusikatäis pastat iga terve vaniljekauna kohta.
Sellel tootel on koššer- ja gluteenivaba sertifikaat, samuti looduslik ja allergeenivaba. Inimestele, kes küpsetavad palju, on 32 untsi suurus suurepärane väärtus!
Koostis: suhkur, vesi, vaniljeekstrakt, vaniljeoad, tragakantkummi (looduslik paksendaja)
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Musta pipra vürtsisegu wokiroogadele
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, ingverist ja tamarindist kaunilt tasakaalustatud Tandoori roa jaoks.
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Punane karripasta (4 portsjonit)
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Kvaliteetsed safraniniidid.
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Mahedamaitseline karripulber
Soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts.
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse