Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Koreapärase Kimchi supi valmistamiseks
Gochujangi (pipra pasta) kasutatakse Koreas toitude maitsestamiseks ning vürtsitamiseks.
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele jpm
Aromaatne, erk ja mõõduka teravusega pipar.
Punjabi pappadomid on õhukesed krõbedad India leivad, mida serveeritakse India toitude kõrvale või snäkina. Sobilik veganitele.
Taipärase Tom Kha supi valmistamise vürtsipasta
Vürtsisegu salatite ja pirukate jaoks. Sobilik ka “tänavatoitudele”.
Kalgan, galangal, kalganijuur- ingveriga sarnanev vürtsikas risoom Tai karride, suppide jm maitsestamiseks.
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
Punane karripasta (4 portsjonit)
Toitudele efektse musta värvi andmiseks – makroonidele, pastale jm.
Tsitruselise maitse ja aroomiga lehed, kasutamine sarnaselt loorberiga.
Kalakaste suppidele, karrile, dipikastmeks jms
Eestimaine lepasuitsu sool.
Jahvatatud rohelise kardemoni seemned
Garam masala on India köögi üks peamisi koostisosi, kuid selle asemel, et olla teatud tüüpi vürts, on see tegelikult eriline vürtside segu.