Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kasutamiseks valmis. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis.
Paksendaja: naatriumalginaat (E401).
Maitsesegu Taipärasele hakklihale
Kvaliteetne sidruni ekstrakt sobib hästi nii soolastele kui magusatele toitudele.
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Mustad sinepiseemned
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam.
Tarrendaine / paksendaja
Musta pipra vürtsisegu wokiroogadele
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, koriandrist, paprikast ja kookosest kaunilt tasakaalustatud Jalfrezi roa jaoks.
Klassikaline korea porgangi valmistamise marinaad.
Wasabi pulber vürtsika pasta valmistamiseks (nt sushi kõrvale)
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, ingverist ja tamarindist kaunilt tasakaalustatud Tandoori roa jaoks.
Vürtsipasta Indoneesia praetud nuudlitele (mahe)
Roheline toiduvärv, pulber
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.