Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta, tšillit 37%.
Mahe pasta tomatitest, tšillist ja küüslaugust – harissa
Kvaliteetsed safraniniidid.
Marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata.
Vürtsisegu kikerhernestele.
Panang karripasta loomalihale
Jahvatatud tšillikaunad toitude vürtsitamiseks. Ekstra tuline! Scoville skaalal 38 000 ühikut (+/- 5000 sõltuvalt partiist).
Seemned maitsevad kui kombinatsioon sibulast, mustast piprast ja oreganost. Terav mõru maitse ja lõhn.
Küüslaugupulber
Mahedamaitseline karripulber
Maitsestaja Korea stiilis Hotpotile (Hiina Fondüü)
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Sobib ideaalselt kasutamiseks suppides, kartulile, köögiviljadele, munale, riisile, pastaroogadele või pitsale.
Heera Kewra (Kewra, keora või kewda) Vesi saadakse pandanuse õitelt otse kasvatajatelt. Selle essents ekstraheeritakse, töödeldakse ja villitakse hügieeniliselt, et saada meeldivalt lõhnav maitseaine. Kewra vett kasutatakse Põhja-India köögis laialdaselt maitse ja köitva aroomi lisamiseks.
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms