Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Soba Jaapani nuudlid.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Kooritud ja poolitatud mungoad
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.