Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
3-värviline kuskuss
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Poolitatud kikerherned.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Kooritud ja poolitatud mungoad
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad