Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Punased kidney oad
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Soba Jaapani nuudlid.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Kooritud ja poolitatud mungoad
Basiiliku seemneid eBasil seeds or Tukmaria are used in drinks and desserts.
When soaked, a gel layer forms on the seeds, similar to chia seeds.hk Tukmaria
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Kiirnuudlid Mi Goreng
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.