Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kombu vetikat kasutatakse suppides, puljongi keetmisel, lisatakse salatitesse.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse.
Basiiliku seemneid eBasil seeds or Tukmaria are used in drinks and desserts.
When soaked, a gel layer forms on the seeds, similar to chia seeds.hk Tukmaria
Kasuta piima / koore asemel
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Poolitatud kikerherned.
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Kooritud ja poolitatud mungoad
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Kiirnuudlid Mi Goreng
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Soba Jaapani nuudlid.