Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
3-värviline kuskuss
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Kooritud ja poolitatud mungoad
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Sobivad idandamiseks – kasvata ise värsked idud!
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Kasuta piima / koore asemel
Soba Jaapani nuudlid.
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele