Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kasuta piima / koore asemel
Jaapanipärased nuudlid suppidele või kastmetega serveerimiseks
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Kooritud ja poolitatud mungoad
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Kiirnuudlid Mi Goreng
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
Segu mustast, valgest ja punasest kinoast.
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele
Poolitatud kikerherned.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.