Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kuivatatud ja röstitud vetikad toidule lisamiseks või sushi valmistamiseks. Hoida kuivas kohas.
Kasuta piima / koore asemel
Lihajase tekstuuriga shiitake seened sobivad hästi suppidesse, salatitesse ja wokiroogadesse.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Ubadel on pikk küpsetusaeg ja seetõttu sobivad need ideaalselt salatitesse.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Kooritud ja poolitatud mungoad
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Praetud kiirnuudlid wokile, suppidele
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
3-värviline kuskuss