Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Kooritud ja poolitatud mungoad
Mustad Mungoad (Urid whole) – Tuntud ka kui vigna mungo, matt-uba, india aeduba.
Kikerherned sobivad lisandiks mitmetesse roogadesse: nt. salatid, karrid, pasta, hummus jne. Valmistamine:
1. Sorteeri välja tumenenud herned, 2. pese 3-4 korda, 3. jäta 5 tunniks vette likku, 4. vala koos puhta veega potti, lase keema tõusta ja keeda 10 minutit, 5. hauta madalal kuumusel u. 1 ¼ tundi kuni herned on pehmed. Jälgi, et vesi potist ära ei keeks.
Väike toitev ja krõmpsuv seeme – sobilik salatitele, suppidele jpm.
Basiiliku seemneid eBasil seeds or Tukmaria are used in drinks and desserts.
When soaked, a gel layer forms on the seeds, similar to chia seeds.hk Tukmaria
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Heera kikerhernepoolikud on maitsvad ja neid peetakse väga tervislikeks, kuna neis on palju kiudaineid ja olulisi valke. Indias ja Pakistanis kasutatakse kikerhernepoolikuid sageli hautistes või suppides ning need valmistatakse tavaliselt ilma lihata. Need on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale.
Poolitatud kikerherned.
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Kikerherned – salatitele, karrile, hummuse valmistamiseks jpm
Punased kidney oad
3-värviline kuskuss
Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesamiseemneid, soja, nisu (gluteen), piima ja sinepit.
Väga teravad kanamaitselised kiirnuudlid
Vürtsikad Mee Goreng Nuudlid
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Soba Jaapani nuudlid.
Riisipaber (16cm) sobib wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele