Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Dosaatorpurk igale vürtsile ja maitseainesegule. Kaasas kleebis purgile….
Eestimaine lepasuitsu sool. Suitsuse meki andmiseks toitudele, sobib hästi kala, salatite, juurviljade ja pastaroogade maitsestamiseks, kala-liha soolamiseks ja paljuks muuks. …
Traditsiooniline veini- ja pipra worcestershire kaste on valmistatud äädikast, vürtsidest, sherrist ja piprast, hea magushapukas kaste lihtsaks toitude maitsestamiseks. Kasutamine marinaadides, suppides, kastmetes, wokiroogades, hautistes ning mõnedes kokteilides. Enne kasutamist…
Misopasta on fermenteeritud sojaoa pasta. Traditsiooniline Jaapani maitseaine suppide, kastmete, hautiste jp roogade rikastamiseks. Punane misopasta on pisut tugevam ja vürtsikam võrreldes valgega – sobib eriti hästi suppidesse, hautistesse jms….
Koostisosad: NISUjahu, modifitseeritud tapioki tärklis, Palmiõli, sool, suhkur, kuivatatud jurviljad (kapsas, shitaake seened, roheline sibul) maitsetugevdaja E621, E635) vürtsid, maitaine (seller), miso pulber, (SOJAuba) tšillipulber, Värvained( paprika, karamell) , happesuse…
Naturaalne tselluloosist emulgaator. Kasutatakse tugevamate vahtude ja kuumade geelide valmistamisel, mis jahtudes (kuumutades taheneb!) sulavad. Annab võimaluse tekitada toidule omanäolisi efekte (näiteks lõigatavad šokolaadipallid kus on sees soe sulanud šokolaad,…
Vürtsipaste taipärasele hakkliharoale. Valmistamine: Kuumuta 15ml õli, lisa 200g hakkliha ja vürtsipasta. Sega kuni küpsemiseni. Lisa 120ml vett ja lase podiseda 5min. Serveeri koriandrilehe, kurgi vms köögiviljaga. Koostisosad: šalottsibul, tomatipasta,…
MAC SUPERIOR sarja SP-50 127mm nuga kujundati täpselt selliselt, et see sobiks üldiseks kasutamiseks kui ka koorimisteks / nikerdamisteks. Noa üles suunaga käepide ja pikem tera võimaldavad hoida sõrmenukke vabamalt,…
Woki kulp. Puidust käsivars, 175ml metall kulp. Kogupikkus: 42,5cm…
Taskusuurune pudel ekstreemselt terava tšillikastmega – piisab vaid väiksest tilgast, et toite vürtsitada. Koostisosad: värsked Ghost tšillid, destilleeritud äädikas, sool. Teravus: 10/10 (350 000 -500 000 Scovillet). Toitumisalane teave 100g…
Leonardi Crema di Balsamico (palsamiäädika kaste) on ideaalne hapukas-magus lisand juustudele, jogurtile, jäätisele, juustukoogile, värsketele puuviljadele ja pannkookidele. Koostisosad: kontsentreeritud viinamarjavirre, punane palsamiäädikas (punane veiniäädikas, kontsentreeritud viinamarjavirre), modifitseeritud tärklis, maasika lõhna- ja…
Rikkalik ja kreemjas kollane Tai karripasta, mahedam kui roheline ning punane Chef´s Choice karripasta. Koostisosad: sibul, sidrunhein, sool, petersell, karripulber, küüslauk, kalganijuur, ingver, punane tšilli, apteegitill. Kasutamine: 50 grammi karripastat…
Unikaalne, marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata must küüslauk. Valminud pikalt soojas ja niiskes. Gluteenivaba, pole lisatud suhkruid! Sobib näksimiseks, toidu ja jookide maitsestamiseks ja maiustuste valmistamiseks. Koostisosad: 100%…
Cassava ehk manioki juurest töötlemise käigus saadud teratärklis e. tapiokk. Tapiokiga on hea paksendada suppe, kastmeid, raguusid, kooke, puuviljatoite ja pudingeid, sest tapiokk omandab selle toidu maitse, millesse seda lisatakse….
Aniis on soe, lagritsa maitseline, magusa aroomiga vürts. Mitte segamini ajada tähtaniisiga, mille maitse on vürtsikam ja tugevam. Aniisi kasutatakse näiteks pagaritoodete maitsestamiseks, lisatakse kuklitele-saiadele, kookidele, magustoitudele, kompottidele ja keedistele….