Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Magus sojakaste on Indoneesia köögis laialt kasutuses.
Säilitusaine-, värvaine-, maitsetugevdaja- ja gluteenivaba.
“Pickle” on ingliskeelne termin marineeritud puu- või juurvilja kohta, mis tavaliselt püreestatakse homogeenseks massiks. Tasakaalustatud kombinatsioon mangomahlast, laimi hapukas viljalihast ja karandast koos tulise tšillipipra ja autentsete India vürtsidega teeb Patak’s Mixed Picklest täiusliku kuuma lisandi. Marineeritud köögiviljad harmoneeruvad suurepäraselt liharoogadega. Rikastage oma lemmikkarrisid ja salateid selle maitsva hapukurgiga või kasutage Patak’s Mixed Pickle dipikastmena naani ja pappadumiga.
Dipikastmeks igale roale
Sobib taimetoitlastele, gluteenivaba, ideaalne lambalihale, juurviljadele.
Koostisosad: Tšilli 86%, sool, happesuseregulaator: E260,E330. E211
suitsumaitsega tšillikaste
Äärmiselt terav tšillikaste.
Teriyaki on algselt Jaapani roog ja tähendab “grillitud” (yaki) ja “glasuur” (teri). Teriyaki roogadel on kõigil ilus läikiv glasuurikiht. Dek Som Boon Teriyaki kaste on valmistatud sojakastmest ja äädikast ning sobib kala ja liha marineerimiseks ning pärast grillimist imeliseks katteks. Magushapu Dek Som Boon Teriyaki Sauce on väga maitsev ka dipikastmena ning sobib suurepäraselt grillkala ja liha aroomidega.
Koostis: SOJAKASTE (vesi, SOJA, NISUJAhu, sool), vesi, suhkur, fruktoos, destilleeritud äädikas, sool, modifitseeritud tapiokitärklis, lõhna- ja maitseaine, säilitusaine: E211, maitsetugevdajad: E631, E627, värvus: E150c.
Toiteväärtus 100 g kohta Energia 529 kJ Energiat 126 kcal Süsivesikud 28 g Suhkur 28 g Valgud 3,3 g Sool 8,4 g
Tomati ja maitseainetega valmiskaste/ketšup toidu kõrvale.
Pekingi pardile, kevadrullidele, kanale, wokkidele jms.
Tai köök on tuntud selle poolest, et ühendab endas kõik neli maitsekomponenti magus, soolane, hapu ja vürtsikas nt. magus ja soolane või kuum ja hapu. Lobo Spiced Mango & Lime Sauce on ühtaegu tuline ja vürtsikas, magus ja veidi hapukas. Hoolikalt valitud küpsed mangod ja rohelised laimid püreestatakse pehmeks punase Tai tšillipipraga ja neist saab imelise kastme. Serveerige Lobo vürtsikat mango- ja laimikastet mango või papaiaga (käpaga) või kasutage seda maitsvat kastet, et luua hapukaste oma panniroogadele.
Kerge sidrunimaitseline sojakaste, sobib dippimiseks, salatitele, kalale, marinaadiks jpm.
Traditsiooniline magushapukas kaste lihtsaks toitude maitsestamiseks.
Soja baasil soolakas-hapukas kaste-marinaad lihadele, kaladele, soolastele roogadele.
Jaapanipärane majoneesi kaste (Kewpie mayo)
Naturaalselt kääritatud rikkaliku maitsega sojakaste.
Sriracha tšillikaste küüslauguga
Sriracha tšillikaste kaffirlaimiga
Vürtsikas kaste mereanni roogadele