Traditsiooniline veini- ja pipra worcestershire kaste on valmistatud äädikast, vürtsidest, sherrist ja piprast, hea magushapukas kaste lihtsaks toitude maitsestamiseks. Kasutamine marinaadides, suppides, kastmetes, wokiroogades, hautistes ning mõnedes kokteilides. Enne kasutamist…
MaePRanomi tšillipastat õlis võib lisada igale roale vürtsikuse andmiseks. Eriti hästi sobib ta Tai populaarsele Tom Yum supile teravuse lisamiseks. Kasuta ka salatite, nuudlisuppide, praetud riisi, wokitud krabi / kreveti…
Vürtsisool grillhõrgutiste valmistamiseks sea-, lamba- ja veiselihast. Sobib ka ühepajatoitudesse. Kulunorm: 15g 1 kg kohta. Koostisosad: vürtsi- ja maitsetaimede segu, keedusool( 45%)….
Taskusuurune pudel ekstreemselt terava tšillikastmega – piisab vaid väiksest tilgast, et toite vürtsitada. Koostisosad: värsked Ghost tšillid, destilleeritud äädikas, sool. Teravus: 10/10 (350 000 -500 000 Scovillet). Toitumisalane teave 100g…
Kimchi kapsasalati puhul on tegemist ühe tuntuima roaga Korea söögilaual. Kimchi tähendab korea keeles “uputatud köögivilju”. Kimchi puhul on tegemist soolatud ja hapendatud köögiviljade ning tšilliga. Kimchi salat sobib hästi…
Dipikastme, võiete, pastaroogade jpm maitsestamiseks. Koostisosad: tomatihelbed (56%), küüslauk, maisitärklis, sool, basiilik, paprika, oregano….
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma taignat või kastmeid lahjendamata. See…
Hiinapäraste stir-fry roogade valmistamiseks. Koostisosad: vesi, suhkur, SOJAuba (13%), sool, E150, NISUjahu, E270, E202….
Nelgipuu kuivatatud õiepungad. Nelgil on suur eeterlike õlide sisaldus- kuni 20%, mis annab eriti tugeva maitse ja lõhna. Meie toidulaual on enimlevinud piparkoogitaignas, marinaadides ning hõõgveinisegus. Kuna nelgi toimeained eralduvad…
Kuivatatud köögiviljasegu suppidele, hautistele, pajaroogadele. Kulunorm: 10g 1kg kohta. Koostisosad: porgand, pastinaak, porrulauk….
Grill- ja ahjuliha, praadide ning marinaadide maitsestamiseks. Koostisosad: manteldatud keedusool (30%), pipar, dekstroos, paprika, koriander, SINEPIseemned, suhkur, sibul, petersell, SEESAMIseemned, küüslauk, vürtsid ja maitsetaimed. Kulunorm: 20-25g 1kg lihale….
Maitsestamiseks ning kaunistamiseks soolastele ning magusatele toitudele, kuhu iganes teravust vaja lisada: mehhiko ja aasia toidud, salsad, tsatnid, salatid, liha, kana, kala, supid, kastmed. Maitse: põletavalt terav….
Spetsiaalselt kana- ja loomalihale sobiv magushapu piprakaste. Kasuta dipikastmena või marinaadina grillimisel. Proovi ka vorsti-, paja- ja hakkliharoogadesse või salatikastmetesse. Tigerdip – külm kaste grilltoodete juurde: 2dl crème fraiche’d või…
Patak’s Hot Mango Chutney on maitsev segu mangodest, vürtsidest ja kuivatatud punasest tšillist. Magusate ja vürtsikate maitsetega sobib see suurepäraselt juustudega, grillkana peale või dipikastmena teie lemmikköögiviljadega. Muutke Patak’s chutneyga…
Rikkalik, tihke konsistentsiga ehtsatest vanillikaunadest tulvil pasta. Ideaalne küpsetamiseks, kastmetesse, tainastesse, võietesse, kreemidesse, jäätiste maitsestamiseks ja paljuks muuks. 1 spl vanillikaunapastat = 1 vanillikaunaga. Koostisosad: Vesi, roosuhkur, vanilli ekstrakt (20%)…
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks. India köögist pärit rohttaime, lambaläätse/põld-lambaläätse (methi, kasuri mehti, kasoori methi, fenugreek) lehed on ammustest aegadest kuulunud traditsiooniliste karride koostisesse….
See toode koos taimeõli ja maitsestamata jogurtiga sobib ideaalselt kana pintseldamiseks. Seda ei tohi kunagi süüa toorelt, vaid seda tohib kasutada ainult liha maitsestamiseks. Tandoori marinaadipasta ingveri, tamarindi ja maitseainetega…
Sichuani (Szchesuan) pipar on tuntud ka kui Hiina koriander. Kasutatakse palju Hiina ning India köögis. Tegemist ei ole päris pipra või tšilliga, sichuani pipar kuulub samasse perekonda kus on tsitruselised. Maitse…
Musta küüslaugu pulber on erimenetlusel jahvatatud kuivatatud must küüslauk, mida on mugav kasutada toidu valmistamisel või toodete valmistamisel, juhtudel, kui musta küüslaugu pasta kasutamine on ei ole võimalik. Ühe kilogrammi…
Tai karrides, suppides, Aasia toitudes kasutatav ingveriga sarnane vürtsikas risoom. Ingverist aromaatsem ja peenema lõhnaga kalgan on maitselt aga vürtsikam.
Rohelise tee pulber – Matcha. Matcha saadakse roheliste teelehtede jahvatamisel. Seega teena juuakse ära kuumas vees lahustunud teelehed, mis tavalist teed tehes järele jäävad. Valmistamine: 2 tl matcha pulbrit lahustada…
Wakame on soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse. Wakame vetikat kasutatakse väga laialdaselt jaapani ning aasia köögis. Jahvatatud wakamet kasutatakse vahest näiteks ka soola asendajana. Kasutamine misosupis: leota vees…
Vürtsikas tšilline dipikaste on ideaalne kevadrullidele. Samuti sobib ka krevetiide, juurviljade jms kõrvale. Koostisosad: suhkur, vesi, redis, happesuse regulaator: destilleeritud äädikas, porgand, punane tšilli 2%, sool. Pärast avamist hoida külmikus….
Koostisosad: Alphonso mangod, vesi, suhkur, happesuse regulaator: sidrunhape. Energia 399 kJ / 95 kcal Rasv 0,1 g millest küllastunud rasvhapped 0 g Süsivesikud 22,7 g millest suhkur 16,2 g Kiudained…
Valmistatud hoolikalt valitud 380st vanillioast külmpress meetodil. 1 spl vaniljeekstrakti = 1 terve vanillikaun = 1 spl vanillikaunapastat = 1 spl puhast vanillipulbrit Koostisosad: etanool (35%), suhkur, vesi, vaniljeoa ekstrakt…
Kasuta küpsetistes (suurepärane shokolaadikookides), magustoitudes (ka jäätistes), teede maitsestamiseks, puuviljasalatites. Sobib hästi vanilliga ning isegi lamba-, sea- ja linnulihaga. Koostisosad: alkohol (95%), piparmündiõli (5%). Toitumisalane teave Energia 0% Rasv 0%…
Kaunistuseks, kookide ja muude magustoitude sisse või peale.