Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Habanero, tuntud ka kui ka Havana tšilli, on üks teravaimatest tšilli sortidest. Sobib lihtsalt lisamiseks kõikidele toitudele kuhu on soov vürtsikust anda: raputa pähklitele enne ahjus röstimist, lisa pisut marjamoosile…
Tšillimoos Koostisosad: hispaania pipar (86%), sool (12,5%), äädikhape, konservant: naatriumbensonaat. Toiteväärtus 100g kohta: Energia 197kJ/ 47cal Rasv 1,2g millest küllastunud rasvhapped 0,3g Süsivesikud 5,6g millest suhkur 3,3g Valk 1,8g Sool…
Wokiroogadesse ja suppidesse sobivad Mi goreng kiirnuudlid. “Mi Goreng” tähendab indoneesia keeles praetud nuudlid. Serveeritakse maitsestatult, sojakastme ja vürtsiõliga segatult. Koostisosad: Nuudlid: NISUjahu 67%, rafineeritud palmiõli (sisaldab antioksüdanti E319), sool,…
Roheline toiduvärv, pulber. Kasutamine: Lahusta 9g pulbrit 1l tulises vees. Jahtumisel sega vedelikku pisut. Kasuta max 20ml toiduvärvivedelikku 1kg toote kohta. Koostisosad: sool, Toiduvärvid: E102 tartrasiin, E133. Toiduvärv E102: võib…
Koostis: musta läätse jahu, sool, riisijahu, kookosõli, laap (kaltsiumoksiid) Energiat 1352 kJ / 319 kcal Rasv 1,5 g millest küllastunud 0,2 g Süsivesikud 58,1 g Suhkur 3,4 g Kiudained 6,2…
Jalfrezi on vürtsikas praetud karriroog, mis pärineb algselt Bengali piirkonnast ja sai sealt tuntuks kogu India mandril. Jalfrezi karri on India köögist pärit populaarne karri, mis on tavaliselt valmistatud lihast,…
Dipikastme, võiete, pastaroogade jpm maitsestamiseks. Koostisosad: tomatihelbed (56%), küüslauk, maisitärklis, sool, basiilik, paprika, oregano….
Terasest wokipann puidust käepidemega ja ümara põhjaga. Diameeter 38cm, Sügavus 11,5cm. …
Koostisosad: Alphonso mangod, vesi, suhkur, happesuse regulaator: sidrunhape. Energia 399 kJ / 95 kcal Rasv 0,1 g millest küllastunud rasvhapped 0 g Süsivesikud 22,7 g millest suhkur 16,2 g Kiudained…
Austrikastet kasutatakse nagu sojakastet köögiviljade, liha- ja kalatoitude, nuudlite maitsestamiseks. Austrikaste lisatakse toidule valmistamise lõppjärgus, vajadusel lisatakse ka kastme paksendajat ning lastakse korraks keema minna. Koostisosad: vesi, suhkur, sool, fruktoosisiirup,…
Pruunid sinepiseemned – kasutatakse Aasia köökides. Enne tarvitamist kuumtöödelda! Pakendatud tehases mis käsitleb pähkleid, seesamit, gluteeni, nisu, soja ja sinepit….
Unikaalse maitsebuketiga intensiivse maitsega ürt – tunda võib ühteaegu magusat aniisi ja lagritsat ning segu mentoolist, eukalüptist ja mündist. Sobib hästi seenetoitude, hautiste, kala, tomati, linnuliha- ja munaroogadega, lisatakse hapukoore-…
Rikkalik, tihke konsistentsiga ehtsatest vanilliseemnetest tulvil pasta. Ideaalne küpsetamiseks, kastmetesse, tainastesse, võietesse, kreemidesse, jäätiste maitsestamiseks ja paljuks muuks. 1 spl vanillikaunapastat = 1 vaniljekaunaga. Koostisosad: Vesi, roosuhkur, vanilli ekstrakt (20%)…
Karriketšupi kaste igale roale. Koostisosad: tomatimahl, suhkur, dekstroos, sool, karri (SINEPIpulber, pipar, paprika, tšilli, nelk, vürtsid), äädikas, modifitseeritud maisitärklis, hapestaja: sidrunhape, paksendaja: guarkummi ja jaanileivapuu jahu, maitsetaimed (sh SELLERIT), happesuse…
Vietnami jahvatatud kaneel. Lisa kaneeli oma maitse järgi nii magustoitudesse, marinaadidesse, jookidesse või pudru peale….
Kasutamine: kerged liharoad, kastmed, marinaadid ja salatid. Kulunorm: 8g 1kg materjali kohta. Koostisosad: rosmariin, aed-piparrohi, basiilik, tüümian, oregano, majoraan, vürtsi- ja maitsetaimede segu….
Aromaatne, pisut kööment meenutava ning nagu ka nimi ütleb- kergelt vürtsika maitsega ürt Kasutatakse palju Vahemeremaade köögis, Itaalias lisatakse näiteks pastale ja pitsale ning soolastele koogikestele, quichele. Toidule tuleks aed-piparrohi…
Kurkum, kurkuma, turmeric, haldi, kollajuur. Kurkum kuulub ingveriliste perekonda koos ingveri ja kalganiga. Kurkum lõhnab nagu ingver, veidi krehvtisemalt. Tema maitse on ingveriga võrreldes vürtsikam, mõrkjam ja muskuselisem. Kasutamine: Kurkumit…
See kulinaarne pasta, mis on valmistatud Nielsen Massey kuulsast Madagascar Bourbon Pure Vanilla ekstraktist ja vaniljekauna tõelistest seemnetest, võimaldab teil lisada maitsvat vanilje maitset ilma taignat või kastmeid lahjendamata. See…
Maitsesegu kalale, lihale, linnulihale ja juurviljale. Koostisosad: keedusool (23%), köömned, sandlipuu, küüslauk, kardemon, muskaatõis, muskaat, ingver, pipar, koriander, loorber, SINEPipulber, nelk, tshilli, vürtsköömned, vürtsisegu, E330, sibul, paprikaekstrakt….
Riisipaber (16cm diameeter) sobib hästi wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele. Kasutamine: Aseta üks riisipaber korraga laiemasse nõusse sooja vette umbes 15 sekundiks, tõsta nõrguma niiskele köögirätikule. Tõsta kiirelt peale täidis…
Mõnusalt magusad mustikad ühes tšilli aroomiga peidavad kastme tõelist palet, milleks on tekitada tunne, nagu Su keelt tätoveeritakse! Carolina Reaper on teadaolevalt kõige kangem tšillipipar maailmas! Scoville skaalal on tema…
Taipärase Tom Yum supi valmistamise vürtsipasta. Retsept kreveti Tom Yum (4-le): Lase keema 1l vett, lisa 30g Tom Yum pastat. Lisa krevette ja seeni. Maitsesta kalakasteme või soola ja sidrunimahlaga….
Koriander sobib väga paljude toitude maitsestamiseks: kala, mereannid, lihatoidud, riisi-, muna-, kartulitoidud, kasutatakse palju marinaadide valmistamisel, samuti kookides, küpsistes, saiades, piparkookides. Samuti on see üheks tähtsaks koostisosaks garam masala ning…
Maitsesool, mis sobib hästi suppidesse, liha- ja salatikastmetesse, kala- ja munatoitudesse.
Unikaalne, marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata must küüslauk. Valminud pikalt soojas ja niiskes. Gluteenivaba, pole lisatud suhkruid, vegan! Sobib näksimiseks, toidu ja jookide maitsestamiseks ja maiustuste valmistamiseks….
Vaieldamatult kõige vürtsikam kaste Crazy Bastard kastmete valikus! Fermenteeritud Carolina Reaper tšillipipar ühes Creole vürtside ja sinepiga garanteerib tõeliselt ekstreemse maitse- ja vürtsielamuse. Carolina Reaper on teadaolevalt kõige kangem tšillipipar…
Vürtsikas tšilline dipikaste on ideaalne kevadrullidele. Samuti sobib ka krevetiide, juurviljade jms kõrvale. Koostisosad: suhkur, vesi, redis, happesuse regulaator: destilleeritud äädikas, porgand, punane tšilli 2%, sool. Pärast avamist hoida külmikus….
Annatto on looduslik värvaine, oranž pigment, mida saadakse Ameerika troopikametsas kasvava värvibiksa taime (annatopõõsa ehk värvibiksa) seemnetest. Annotot nimetatakse ka huulepulgapuuks (ameerika põliselanikud kasutasid annattot kehamaalingute ja huulte värvimiseks). Kasutatakse…
Kasutamiseks valmis karripasta. Sobib hästi liha, kana ja köögiviljadega. Lase supp keema, lisa esmalt liha, siis köögiviljad ning hauta kuni kõik on valmis. Koostisosad: kookoskreem 52% (kookose viljaliha, vesi, E435),…
Agar agar on looduslik paksendaja, mis võib paljudes retseptides asendada loomset želatiini. 100% loodusliku päritoluga koostisosad, želatiinist 8-10 korda tugevam tarretus. Neutraalne maitse, mis võimaldab teistel maitsetel esile tulla. Ideaalne…
Happesus 6,5% Koostisosad: vesi, alkohol, õunamahla kontsentraat 5,1%, glükoos….
Yuzu sidrun – maitselt meenutab segu sidrunist, mandariinist ja greibist, kerge ja värskendav, lilleliste nootidega. Yuzu mahl sobib ideaalselt kala, kalatoitude, suppide, marinaadide, salatikastmete, jookide, jäätiste ja sorbettide, koogitäidiste jpm…