Kaktuse salat, koriandri ja fetajuustuga

1 suurem tomat
1 purk kaktuse lehti
1 punane keskmine sibul
10g värsket koriandrit võib kohandada vastavalt maitsele, võib olla 5g ka kuivatatud kujul
2 spl oliiviõli
2 spl laimimahla
1spl kuivatatud oreganot
Viilutatud avokaado garneeringuks
fetajuust peale puistamiseks maitse järgi

Valmistamine:

1. Lõika tomat, sibu ja kaktuselehes suupärasteks tükkideks ja sega kergelt kausis kokku.

2. sega õli ja ürdid omavahel korralikult koos soola ning laimimahlaga.

3. vala salatile ja sega õrnalt aga põhjalikult läbi

Lase kindlasti seista enne serveerimist vähemalt tund ja ideaalis kuni üleöö!

Serveerimisel lisa garneeringuks fetajuust ja avokaado viilud.

Sobib üli hästi pühade ajal suuremate söömade vahelduseks ja meelte värskendamiseks.

Allikas: https://www.thespruceeats.com