Annab unikaalse maitse kõigile toodetele, kus on raske kasutada värsket jogurtit.
Erinevate tekstuuriliste elementide valmistamiseks vajalikud töövahendid.
Väikesed shokolaadiga kaetud karamelli tükikesed, mis vedelikega kokkupuutes prõksatavad, kihisevad ja pragunevad.
Kõrge stabiilsusega emulgaator (pulbrina), mis on saadud sahharoosi ja rasvhapete vahelise reaktsiooni tulemina
Malto on looduslik paksendav aine, mis pärineb tapiokist ja baseerub maltodekstriinil.
Võimaldab luua toitudele õhukeseid, kergeid tekstuure.
Toimib tarretusainena ja tulemus jääb tihke, kuid mureneva tekstuuriga.
Taimne zeleerija elastsete ning pehme konsistentsiga tarretiste valmistamiseks.
Sfääriliste toiduefektide loomiseks.
Molekulaarse gastronoomia jaoks väga efektiivne emulgaator.
Võimaldab saavutada väga tugevat, lõigatavat tarretist. Tarretise vorm säilib kuni 70C.
Krõbedad dehüdreeritud tomati helbed, millel atraktiivne oranz värv.
Aitab hoida ära viilutatud puu- ja juurviljadel tumedaks tõmbumist.
Calcicu ja alginaadi koostoimel on võimalik vormida erinevaid vedelikke kalamarja kujuliseks ekstravagantseks toiduks.