Nii soolaste kui magusate roogade maitsestamiseks (kartuli-, muna-, juusturoogadele, aga ka kookidele, pudingutele ja kompottidele – kapsale, spinatile, kastmetele, sibulasupile, tigudele, lihale ja marinaadidesse)….
Lihatoodete, vinnutatud liha, vorstide jm jaoks magusa-suitsuse noodiga maitseainete segu. Koostisosad: hüdrolüüsitud taimne valk (SOJA, NISU), vürtsid (s.h. SELLER), maitsetugevdaja E621, sool, pärmiekstrakt, LAKTOOS, dekstroos, antioksüdant E301, suitsuaroom. Kulunorm: 60g…
Koostisosad: vesi, suhkur, mangopüree 10%, sidrunhape, ascorbiin hape, maitseained Toiteväärtus 100g kohta: Energia 282KJ/67kcal Rasv <0,5g millest küllastunud rasvhapped 0g Süsivesikud 16g millest suhkur 15g Valk <0,5g Sool 0,01g…
Punase tšilliga salatikaste sobib hästi nii külmadele kui soojadele salatitele vürtsikuse lisamiseks. Koostisosad: vesi, suhkur, destilleeritud äädikas, punane tšilli, sool, kollane tšilli, happesuse regulaator: sidrunhape, küüslauk, stabilisaator: ksantaankummi. Peale avamist…
Vürtsisegu ulukilihale. Kasutamine: metsloomaliha marinaadides või hõõrutakse lihale. Võib lisada ka prae küpsemise lõpul. Koostisosad: keedusool(60%), kadakamarjad, maitsetugevdaja E621, loorber, till, pipar, rosmariin, muskaatõis, majoraan, nelk….
Suitsunoodiga vürts. Kulunorm: 2-4g 1 kilole või maitse järgi. Koostisosad: E621, keedusool (27%), LAKTOOS, pärmiekstrakt, vürtsid (sh. SELLER), suitsuaroom….
Taipärane kaste igale roale. Eriti hästi sobib salatitele ja dipi kastmeks. Koostisosad: suhkur, vesi, laim 25,5%, mesi 5%, modifitseeritud tapioki tärklis, roheline tšilli 1,8%, sool, küüslauk, antioksüdant: askorbiinhape, happesuse regulaator:…
Unikaalne, marmelaadise tekstuuri, magusa maitse ning ilma intensiivse lõhnata must küüslauk. Valminud pikalt soojas ja niiskes. Gluteenivaba, pole lisatud suhkruid, vegan! Sobib näksimiseks, toidu ja jookide maitsestamiseks ja maiustuste valmistamiseks….
Koostisosad:NISUjahu, spinatipulber, E160c Valmistamine: keeda 500g toodet 1 liitris vees, keeda 8-10 minutit. Nõruta ja loputa leige veega, sega sisse natuke oliiviõli ja lusikatäis võid. Toiteväärtus 100g kohta: Energia 1474KJ/352kcal…
Rikkaliku ja vürtsika maitsega segu liha maitsestamiseks ja marineerimiseks. Sobib igasugusele nii looma- kui linnulihale. Sobib ka läätse või kikerherne toitudega. Kulunorm: 35g 1kg liha kohta. Koostisosad: sool, suhkur, paprika,…
Küüslaugupüreed saab kasuta nagu värsket küüslauku. Lisa küüslaugupüreed karridele, wokkidele, kastmetele, marinaadidele jms. Koostisosad: küüslauk 20%, modifitseeritud maisitärklis, äädikhape, sool, suhkur. Toodetud tehases, mis käsitleb ka muna, piima, pähkleid, seesamiseemneid,…
Taskusuurune pudel ekstreemselt terava tšillikastmega – piisab vaid väiksest tilgast, et toite vürtsitada. Koostisosad: värsked Ghost tšillid, destilleeritud äädikas, sool. Teravus: 10/10 (350 000 -500 000 Scovillet). Toitumisalane teave 100g…
Tuntud veel ka nimedega Naga Jolokia, kummitustšilli, kummituspipar, Bhut Jolokia, Ghost pepper. Bhut Jolokia teravus on üle miljoni Scoville kanguse ühiku ja kangusaste on 10/10. 2007 a Guinessi rekordite poolt…
Maitseainesegu kala praadimiseks, grillimiseks ja hautamiseks. Kulunorm: 15g 1kg materjali kohta. Koostisosad: maitsetugevdaja E621, sool (20%), dekstroos, LAKTOOS, pipar, happesuse regulaator E330 sidrunhape, SINEPipulber, vürtsi- ja maitsetaimede segu (sh.SELLER)….
Pho nuudlisupp on Vietnami köögist pärit populaarne selge puljongiga veiseliha / kanaliha supp. Pho supi retsept (3 portsjoni): Keeda 750ml vett tükeldatud sibula ja vürtsipastaga 5min. Lisa 250g õhukesi veisefilee…
Heal lapsel mitu nime: calamondin, calamansi, filipiini laim / sidrun. Puuvili on mandariini ja kumquati hübriid, mis on mahlaka ja värskendava magusa puuvilja maitsega. Calamansi jook on ideaalne värskendus suupiste…
Ploomi kaste sobib pardiprae juurde, wokiroogadesse, kevadrullidele. Koostisosad: suhkur, soolatud ploomid 25%, vesi, riisiäädikas, modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaatorid: sidrunhape, naatriumtsitraat, ingver, tšilli, stabilisaator: E415 (SOJAoad, NISU). Toiteväärtus 100g kohta: Energia…
Koostisosad: maitsetugevdaja E621, sool (20%), dekstroos, LAKTOOS, pipar, happesuse regulaator E330 sidrunhape, SINEPipulber, vürtsi- ja maitsetaimede segu (sh.SELLER)
Eesti- ja inglise keelse õnnesõnumiga küpsis. Sobib ka veganitele. Koostisosad: nisujahu, vesi, suhkur, taimeõli, emulgaator: sojaletsitiin, kergitusaine E500. Enne söömist sedel eemaldada. Toode on kunstlike värvainete- ja säilitusainetevaba. Ei sisalda…
Piprataim on liaan, mis kasvab Lõuna-Ameerikas, Lõuna- ja Kagu-Aasias, Kariibi mere saartel. Must, valge ning roheline pipar pärinevad kõik samalt taimelt. Erinevus tuleb sellest, et must pipar on keedetud ja…
Pastaroogade maitsestamiseks. Koostisosad: tomat, vürtsid (küüslauk, basiilik, oregano, paprika), meresool, extra virgin oliiviõli, suhkur….
Need piklikud, tugevad, paksu koore ja väheste seemnetega tomatid on alati olnud Itaalias Campania põliselanikud. Koor on kergesti eemaldatav, viljaliha ja mahla ning magusa-hapu suhe on harmooniline ja intensiivne. Kõlblikkusaeg…
Agar agar on looduslik paksendaja, mis võib paljudes retseptides asendada loomset želatiini. 100% loodusliku päritoluga koostisosad, želatiinist 8-10 korda tugevam tarretus. Neutraalne maitse, mis võimaldab teistel maitsetel esile tulla. Ideaalne…
Rikkalik ja kreemjas Tai karripasta. Koostisosad: sidrunhein, punane tšilli (18%), küüslauk, sibul, sool, kalganijuur, vürtsid (koriander, apteegitill, muskaatõis, muskaatpähkel, kaneel, nelk, kardemon, pipar). Toitumisalane teave 100g kohta Energia 590 kJ…
TAAS VALIKUS! Vinnutatud liha, vorstide jm lihatoodete maitsestamiseks. Koostisosad: hüdrolüüsitud taimne valk (SOJA, NISU), vürtsid (s.h. SELLER), maitsetugevdaja E621, sool, pärmiekstrakt, LAKTOOS, dekstroos, antioksüdant E301, suitsuaroom. Kulunorm: 60g / 1kg…
Kardemon on laialt tuntud vürts ja seda kasutatakse ka lõhnaainena seepides, kosmeetikas, parfüümides, eriti idamaistes lõhnades. See on ka oluline maitseaine, eriti karri- ja vürtsiroogades. Kardemon on osa legendaarsest joogiteest,…
Gochujang punase pipra pasta on traditsiooniline Korea maitseaine, mida kasutatakse suppidele ja jjigae hautistele rikkaliku vürtsikuse toomiseks või tavalisele riisile elevuse lisamiseks. Sügavpunane gochujang pasta on kimchi-sarnase maitsega. Sobib suppidesse, hautistesse,…
Taimne must toiduvärv (naturaalne süsi e. tuhk), mis saadakse taimse materjali karboniseerimisel ja jahvatamisel. Looduslik värvaine pulbrina: vees lahustuv Koostisosad: taimne süsi (E153). Kasutatakse markoonide, pasta, martsipani jm toiduainetele musta…
Tortillakrõpsud on valmistatud naturaalsest päevalilleõlist ning ilma värvainete ja säilitusaineteta ning kunstlike maitse- ja maitsetugevdajateta. Just neile, kes armastavad väga vürtsikat toitu. Koostisosad: 72% mais, päevalilleõli, vürtsid, 0,84% habanero tšilli,…
Kuivatatud hakitud Kasutamine: linnu- ja sealiha, salatid, tomatiroad, pihvid ja maksatoidud….
Terav tšilliõli sobib vürtsikuse lisamiseks igale kastmele, majoneesile jms. Lisab õrna oranži tooni. Valmistatud sojaõli baasil, kuhu lisatud küpsed punased tšillikaunad. Koostisosad: SOJAõli, punased tšillikaunad 10%. Energia (kJ) – 2782…
Kilude maitsestamise vürtsisegu. Kasuta ligikaudu 60g maitseainet 1 kg vürtsikilu valmistamiseks. Lao kilud tihedalt ridamisi nõusse mitme kihina. Iga kihi vahele raputa kiluvürtsi. Lisa soolvesi ja loorberit maitse järgi. Aseta…
MDH Chana Masala on parim koostisosa piprase, maitseka ja maitsva chana masala valmistamiseks. Kui soovite, et chana masala oleks vürtsikam, lisage koos MDH Chana Masalaga täiendavaid vürtse. See on lihtne…
Koostisosad: Alphonso mangod, vesi, suhkur, happesuse regulaator: sidrunhape. Energia 399 kJ / 95 kcal Rasv 0,1 g millest küllastunud rasvhapped 0 g Süsivesikud 22,7 g millest suhkur 16,2 g Kiudained…
Tugev, aromaatne pipra ja apelsiniga maitseaine. Kasutamine: Linnu- ja loomaliha, BBQ, kala, koorikloomade, juurviljade, salatite, kastmete, dippide, maitsevõide, juustu ja kastmete valmistamiseks. Koostisosad: pipar (45%), sool (32%), apelsini koor (10%),…
Pigem tärklist meenutav riisijahu sobib kasutamiseks paksendajana nii soolastes kui magusates roogades. Samuti kasutatakse kleepuva riisi jahu Mochi pallide ja muude aasiapäraste magustoitudevalmistamisel. Koostisosad: kleepuv riis, vesi….
Patak’s Hot Mango Chutney on maitsev segu mangodest, vürtsidest ja kuivatatud punasest tšillist. Magusate ja vürtsikate maitsetega sobib see suurepäraselt juustudega, grillkana peale või dipikastmena teie lemmikköögiviljadega. Muutke Patak’s chutneyga…