Ploomi kaste sobib pardiprae juurde, wokiroogadesse, kevadrullidele. Koostisosad: suhkur, soolatud ploomid 25%, vesi, riisiäädikas, modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaatorid: sidrunhape, naatriumtsitraat, ingver, tšilli, stabilisaator: E415 (SOJAoad, NISU). Toiteväärtus 100g kohta: Energia…
Sichuani köögist pärit vürtsika Kung Pao kana valmistamise vürtsipasta. Retsept: 450g kana, 1 tl maisitärklist, 2 tl taimeõli, 60g pähkleid, mandleid, 1 tl šerri. Veereta kana tärklises ja tõsta pannile…
Taimne must toiduvärv (naturaalne süsi e. tuhk), mis saadakse taimse materjali karboniseerimisel ja jahvatamisel. Looduslik värvaine pulbrina: vees lahustuv Koostisosad: taimne süsi (E153). Kasutatakse markoonide, pasta, martsipani jm toiduainetele musta…
Külmpress- meetodil pressitud maheda pähkli maitsega õli. Kasutatakse palju Hiinas ja Aasias wokiroogade, salatite jpm maitsestamiseks. Hoida kuivas ja jahedas, otsese päikesevalguse eest kaitstuna….
Kuivatatud hakitud majoraan. Kasutamine: kapsa- ja maksatoidud, hernesupp, sibula- ja spinatiroad, koore- ja tomatikastmed….
Kaneelikoored ehk Indoneesia kaneel. Maitselt magus ja aromaatne kaneel sobib lisamiseks nii pearoogadele kui magustoitudele. Kaneelikoort on soovitav enne kasutamist jahvatada või riivida. Kaneelikoort tervelt kasutades, saate pesta ta puhtaks…
Jahvatatud tšillikaunad toitude vürtsitamiseks. Ekstra tuline! Scoville skaalal 38 000 ühikut (+/- 5000 sõltuvalt partiist). Säilitada õhukindlas anumas, kuivas, pimedas ja jahedas. Enne söömist kuumtöödelda. Pakendatud tehases, mis käsitleb pähkleid,…
Cayenne pipar – vürtsikas punane pipar, mis lisab toitudele tulist maitset (sama teravusaste Tabasco pipraga). Cayenne on jalapenost üle 10 korra tugevam kuid Habaneroga seda võrrelda ei anna. Kasutamine: mereannid,…
Tšillipulber on tänapäeval üks populaarsemaid toiduvalmistamise koostisaineid maailmas. Eriti kuum Heera tšillipulber on valmistatud parimatest tervetest varteta punastest tšillitest, mis kuivatatakse ja seejärel jahvatatakse, et saada see peen tšillipulber. Heera…