Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Krõbedad dehüdreeritud tomati helbed, millel on atraktiivne oranz värv. Crutomat ei lisa happesust ning toob välja tomati täieliku maitse, andes seejuures suurepärase tekstuuri kondiitritoodetele või tainastele. Koostisosad: tomat, maisitärklis, suhkur,…
Võimaldab saavutada väga tugevat lõigatavat tarretist. Kuna Gellan talub temperatuure kuni 70C, siis sobib see ka kuumade tarretiste valmistamiseks. Omadused: rafineeritud pulber; kaotab oma tarretusvõime väga soolastes lahustes; toidu valmistamisel…
Molekulaarse gastronoomia jaoks väga efektiivne emulgaator. Glice on glütseriidide ja rasvhapete ühend. See on äärmiselt stabiilne emulgaator ja seda tuleks enne õli lisamist vedelikule lahjendada õlise ainega, et need kaks…
Texturas Gluco (kaltsiumglükonolaktaat) on ideaalne toode tugevama membraaniga sfääride loomiseks (sferificación inversa), kuna Gluco ei jäta mingisugust oma maitset teistele toitudele, millega kokku puutub. Omadused: pulbri välimus; külmalt lahustuv; Gluco…
Texturas Iota on taimne tarretusaine, mis saadud Põhja-Atlandi ookeani kallastelt ning Filipiinide ja Indoneesia meredes leiduvast punavetikast. Iota võimaldab saavutada väga elastset ja pehme konsistensiga tarretist. Omadused: refineeritud pulber; külmas…
Kappa on eraldatud teatud tüüpi punavetikatest. Ta toimib tarretusainena ja tulemus jääb tihke, kuid mureneva tekstuuriga. Omadused: rafineeritud pulber; segada külmas ning seejärel keeta; kaotab osa oma tarretusvõimest happelises keskkonnas;…
Lecite on sojaletsitiini baasil valminud taimne emulgaator, ideaalne õhuliste roogade valmistamiseks. Omadused: rafineeritud pulber; külmas lahustuv; kergesti lahustuv vesises keskkonnas – lahustuvusvõime väheneb õlises keskkonnas; kasutamiseks toidu valmistamisel – limiteeritud…
Malto on looduslik paksendav aine, mis pärineb tapiokist ja baseerub maltodekstriinil. On võimeline imandama õlisid ja rasvaineid ning muudab need pulbriks. Õrnalt magustava toimega. Säilitab väga hästi aroome. Esineb peene…
Kõrge stabiilsusega emulgaator (pulbrina), mis on saadud sahharoosi ja rasvhapete vahelise reaktsiooni tulemina. Lahustub hõlpsasti nii külmas kui kuumas (kuumas isegi paremini), aga mitte rasvainetes. Koostisosad: Rasvhapete sahharoos-estrid E473 Eritellimuse…
Vahtude, jäätiste, kokteilide valmistamiseks (stabiliseerimiseks). Annab toodetele õhulist tekstuuri ja võimaldab vedelikest kerget vahtu moodustada. Sobib eriti hästi külmadele külmade toodete valmistamiseks ja kasutamiseks koos kreemipüstoliga ja N2O-ga. Soovituslik kulunorm:…
Sosa Airbag Farina sealihajahu on dehüdreeritud ja rasvatustatud sealihatoode, mida saab kasutada mitmel viisil, sealhulgas maitsva taignana. Kuna sealiha jahu on süsivesikute- ja gluteenivaba, saab seda kasutada riivsaia asemel mitmesugustes…
Sosa Pro Espuma Hot’i kasutatakse vahtude ja kokteilide valmistamiseks. See toode sobib eriti hästi kuuma loomingu jaoks ja kasutamiseks koos termilise kreemipüstoliga ja N2O-ga. (tuntud ka nime all Hy Foamer)….
Sobib suurepäraselt sorbettide või külmade suppide stabiliseerimiseks. Parimate tulemuste saavutamiseks laske 24 tundi seista. Soovituslik kulunorm: 100g / kg kohta. Koostisosad: dekstroos, maltodekstriin, glükoosipulber, paksendajad: guarkummi (E412), karrageen (E407), naatriumalginaadid…
Mac PROFESSIONAL seeria noad on valmistatud 2–2,5 mm paksusest originaalsest molübdeenterasest. Need noad järgivad traditsioonilisi Euroopa kujusid, mille käepide on sirge (samal joonel tera seljaga) ja teravatipuline. Täiuslikult balansseeritud kaal…
MAC SUPERIOR sarja SA-70 181mm üld / kokanuga kujundati MAC-i ORIGINAL sarja UK-60 täiustatud versioonina. Sellel on MAC kaubamärgina ümmarguse otsaga lõiketera, mille sisse lõigatud auk ja ülestõstetud käepide, et…
MAC SUPERIOR sarja SA-80 207mm üld / kokanuga kujundati MAC-i ORIGINAL sarja UK-80 täiustatud versioonina. Sellel on MAC kaubamärgina ümmarguse otsaga lõiketera, mille sisse lõigatud auk ja ülestõstetud käepide, et…