Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Jahvatatud tšillikaunad toitude vürtsitamiseks. Ekstra tuline! Scoville skaalal 38 000 ühikut (+/- 5000 sõltuvalt partiist). Säilitada õhukindlas anumas, kuivas, pimedas ja jahedas. Enne söömist kuumtöödelda. Pakendatud tehases, mis käsitleb pähkleid,…
Moong Dall – kooritud poolitatud kollased mungoad Valmistamine: Eemalda ubade hulgast riknenud oad ja kooretükid. Loputa 3-4 korda. Vala koos puhta veega potti ja lase keema. Hauta 30min või kuni…
Ingver, marineeritud. Sushi ingver on tähtis osa sushi kõrvale. Sushi ingverit kasutatakse maitsemeele puhastamiseks sushiampsude vahel. Koostisosad: ingver 66,7%, vesi, sool, säilitusaine: kaaliumsorbaat, happesuse regulaatorid: sidrunhape ja äädikhape, magusained: aspartaam,…
Sichuani köögist pärit vürtsika Kung Pao kana valmistamise vürtsipasta. Retsept: 450g kana, 1 tl maisitärklist, 2 tl taimeõli, 60g pähkleid, mandleid, 1 tl šerri. Veereta kana tärklises ja tõsta pannile…
Bird’s eye tšilli on pärit Aafrikast ja on Tabasco tšilli lähisugulane, kuna mõlemad kuuluvad liiki Capsicum frutescens. Aafrikas tuntakse neid ka kui Piri-Piri. Tõenäoliselt jõudis see Portugali kaubalaevade kaudu juba…
Kuivatatud ja peeneks jahvatatud peet. Sobib hästi toitude (jäätis, supid, moosid, tomatipasta, maiustused), glasuuride, võõpade jmt värvimiseks. Kuna värvimiseks piisab üsna väikesest kogusest pulbrist, siis ei ole tarvis väga kõrvalmaitset…
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta. Koostisosad: roheline tšilli (37%), sidrunhein, sool, küüslauk, sibul, kalgan, kaffirlaimi koor, vürtsid (koriander, apteegitill, pipar, kurkum). Toiteväätus 100g kohta Energeetiline väärtus kJ/kcal 564/135…
Tonka uba on omanäoline vürts, mida veel väga laialdaselt ei tunta. Neil on unikaalne ja meeldiv maitse – segu vanillist, kookosest, puuviljase ja karamellise hõnguga. Oad pärinevad Ameerikas kasvavalt lõhnavalt tonkapuult (ka Brasiilia…
Kanepiseemned on kergelt pähklise maitsega, õlirikkad ja toitvad seemned. Kooritud kanepiseemned on hea lisand paljudele toitudele: müslile, küpsistele, energiabatoonidele, putrudele, salatitele, hummusele, leivataignasse või püreesupile. Kanepiseemned on Eesti toidulaual olnud…
Traditsiooniline Gruusia maitseainesegu. Aromaatset ja rikkaliku maitsega erinevatest vürtsidest koosnevat hmeli sunelit võib kasutada väga mitmete toitude maitsestamiseks. Sobib eriti hästi kreeka pähklitega, erinevate lihade maitsestamiseks, kanahautisele, samuti ka oa…
Wakame on soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse. Wakame vetikat kasutatakse väga laialdaselt jaapani ning aasia köögis. Jahvatatud wakamet kasutatakse vahest näiteks ka soola asendajana. Kasutamine misosupis: leota vees…