Kung pao kana

250g kanafileed võib kasutada ka kanakoiva fileed.
125g paprikat (50:50 rohelist ja punast) sobib ka värske paprika, mõlemast pool

1,05Loe edasi

1-2 tl küüslaugupüreed

3,75Lisa korvi

1 sellerivars, tükeldatud 2cm tükkideks
2spl Lee Kum Kee Hoisin kaste

4,50Lisa korvi

2 spl Lee Kum Kee austri kaste

5,75Lisa korvi


1 spl Tšilli-põldoa kastet

4,95Lisa korvi


25g röstitud india pähkleid
natuke vett
maitse järgi soola ja valget pipart

0,75Lisa korvi


1 spl Kookosõli

4,80 3,36Lisa korvi

Kõrvalroaks soovitame jasmiiniriisi

4,50Lisa korvi

Valmistamine:

Lõika kana, ampsu suurusteks, tükkideks ja marineeri Lee Kum Kee austrikastmes ning tõsta kõrvale. Võib marinaadi jätta ka kauemaks, et saavutada kanal tugevam maitse.

Sega Lee Kum Kee Hoisini kaste, Lee Kum Kee tšilli-põldoa kaste ja natuke vett omavahel kokku.

Kuumutage wok-pannil 1 spl kookosõli ja pruunistage kergelt küüslauk.

Segage sisse marineeritud kana ja praadige umbes 5 minutit või kuni kana on küpsenud.

Lisage kõik ülejäänud köögiviljad ja praadige, enne kastmesegu lisamist, veel 3 minutit.

Lõpetuseks lisage röstitud india pähklid ja segage läbi.

Serveeri koos jasmiini või basmati riisiga.