Hiinapärane veiseliha brokkoliga

Kaste:
1 1/4 tassi vett
1 1/2 spl maisitärklist või maisijahu
1tl suhkrut
1tl seesamiõli
1/2tl soola
1spl tumedat sojakastet
1spl heledat sojakastet
1spl sherrit
1/8tl hiina 5-vürtsi segu

1,53Loe edasi

1/8tl musta pipart

1,47Loe edasi

Praadimiseks
4-5 tassi brokkolit
2 spl õli
1 küüslauguküüs, purustatud
1tl ingverit, riivitud
360g veiseliha

Tee nii:
Aseta vesi ja maisijahu purki, raputa segamini. Seejärel lisa ülejäänud kastmekomponendid ja raputa uuesti segamini.
Lõika liha u 0,5cm paksusteks viiludeks. Pane liha ja 2spl kastet kaussi ning tõsta kõrvale.
Auruta või keeda brokkoli.
Kuumuta wok-pannil kõrgel kuumusel 1spl õli. Lisa veiseliha ning pruunista kiirelt. Eemalda pannilt ja tõsta kõrvale.
Kuumuta 1spl õli wok-pannil, lisa küüslauk ja ingver. Prae 20-30sekundit. Lisa brokkoli ja prae kiirelt läbi. Raputa kastmepurki ja vala kaste pannile. Prae veel u 30sekundit, kuniks kaste hakkab paksenema. Nüüd lisa liha ning küpseta veel minuti jagu. Eemalda tulelt ja serveeri koos riisiga.

Allikas: www.recipetineats.com