Tex-Mex veise tacod

500 g hakkliha (soovituslikult veise, aga võib asendada muuga)
1 spl BigElephant kookosõli
2-4 tl Pasco küüslaugupüreed

3,97Add to cart

1,5 spl Mehhiko oreganot
2 tl jahvatatud köömneid

12,71Read more

2 tl paprikapulbrit

Read more

näputäis tšillihelbeid

0,92Read more

24 taco ümbrist

Valmistamine:

1. Kuumutage suurem pann kõrgele temperatuurile, pruunistage pannil liha. Eemaldage liha pannilt ja maitsestage soola ja pipraga.

2. Lisage pannile õli ja praadige küüslauku, oregano ja vürtsid kuumutage 1 minut või kuni aromaatne. ‘

3. Lisage veiseliha tagasi pannile ja segage korralikult läbi, seejärel praadige veel 2–3 minutit, kuni kõik on läbi kuumutatud.

4. Soojendage taco kestad vastavalt pakendi juhistele ja serveerige koos lihaga.

Roale võib omal vabal valikul lisada, riivitud juustu, salatilehti, praetud konserveeritud kaktuselehti, jalapenjosid ja mitmeid tšillikastmeid (näiteks: srirarcha, bhut jolokia, habanero salsa) meie valikust.

Allikas: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/tex-mex-beef-tacos