Kesar mangod 99,9%, happesuse regulaator (sidrunhape). Hoiustada kuivaskohas. Peale avamist hoiustada teises anumas, jahedas. Säilivusaeg peale avamist 2 päeva….
MDH Chana Masala on parim koostisosa piprase, maitseka ja maitsva chana masala valmistamiseks. Kui soovite, et chana masala oleks vürtsikam, lisage koos MDH Chana Masalaga täiendavaid vürtse. See on lihtne…
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks. Koostisosad: sool, kuivatatud mango, must sool, vürtsköömen, koriander, melon, must pipar, münt, ingver, kollane tšilli, asaföötida, nelk, muskaatpähkel, köömned. Võib sisaldada vähesel määral SINEPit….
Maitseainesegu linnulihale. Kasutamine: 55g+45g vett kilo liha kohta. Koostisosad: suhkur, sool (22%), tomatipulber, happesuse regulaator E262 naatriumdiatsetaat, dekstroos, vürtsid, küüslauk, happesuse regulaator: sidrunhape, LAKTOOS, rapsiõli….
Valmistatud värskest tšillist, laimist, küüslaugust ja koriandrijuurest – vürtsikas kaste mereanniroogadele. Koostisosad: tšilli, suhkur, vesi, fruktoos, destilleeritud äädikas, sool, küüslauk, modifitseeritud maisitärklis, maitsetugevdaja: E631, E627, E621, happesuse regulaator: sidrunhape, koriandrijuur,…
Naturaalne tselluloosist emulgaator. Kasutatakse tugevamate vahtude ja kuumade geelide valmistamisel, mis jahtudes (kuumutades taheneb!) sulavad. Annab võimaluse tekitada toidule omanäolisi efekte (näiteks lõigatavad šokolaadipallid kus on sees soe sulanud šokolaad,…
Eriti terav mehhikopärane vürtsisegu paljudele erinevatele roogadele: nt pasta, pizza, chilli con carne, jäätis jpm. Koostisosad: sool (28%), tšilli, küüslauk, paprika, SELLER, happesuse regulaator: sidrunhape, porrulauk, vürtsköömned, glükoosisiirup, maitsetugevdaja E621….
Jaapanipärase miso supi valmissegu krutoonide, merevetika ja rohelise sibulaga. 30g sisaldab 3 x 10g pakki. Valmistamine: Segada 1 pakk miso supi pulbrit 160 ml keeva veega. Koostisosad: misopulber 48,8 %…
Misopasta on fermenteeritud sojaoa pasta. Traditsiooniline Jaapani maitseaine suppide, kastmete, hautiste jp roogade rikastamiseks. Punane misopasta on pisut tugevam ja vürtsikam võrreldes valgega – sobib eriti hästi suppidesse, hautistesse jms….
Misopasta on fermenteeritud sojaoa pasta. Traditsiooniline Jaapani maitseaine suppide, kastmete, hautiste jpm roogade maitse rikastamiseks. Valge misopasta on maitselt magusam kui punane – sobib eriti hästi majoneesi, salatikastmete või muude…