Happesus 6,5% Koostisosad: vesi, alkohol, õunamahla kontsentraat 5,1%, glükoos….
Tortillakrõpsud on valmistatud naturaalsest päevalilleõlist ning ilma värvainete ja säilitusaineteta ning kunstlike maitse- ja maitsetugevdajateta. Just neile, kes armastavad väga vürtsikat toitu. Koostisosad: 72% mais, päevalilleõli, vürtsid, 0,84% habanero tšilli,…
Tai tšillipasta õlis sobib hästi suppide (nt. Tom Yum supi) ja stir-fry, wokiroogade, dipikastmete jms vürtsistamiseks. Koostisosad: SOJAõli, kuivatatud KREVETID, kuivatatud tšilli 10%, sibul, küüslauk, tamarind, suhkur, sool, KREVETIpasta (KREVETID,…
Päritolumaa: Hiina Kuivatatud purustatud küüslauk….
Külmkuivatusmeetodil on ürdid esmalt välkkiirelt külmutatud ja seejärel asetatud vaakumpakendisse, et nendest kogu niiskus ja jääkristallid eemalduksid. See muudab nad väga kergeks ja kaua säilivaks. On säilinud värskete ürtide aroom,…
Kilude maitsestamise vürtsisegu. Kasuta ligikaudu 60g maitseainet 1 kg vürtsikilu valmistamiseks. Lao kilud tihedalt ridamisi nõusse mitme kihina. Iga kihi vahele raputa kiluvürtsi. Lisa soolvesi ja loorberit maitse järgi. Aseta…
Jahvatatud kivipuravik. Intensiivse seenelõhna ning -maitsega pulber, millega paljudesse toitudesse hõrku seenemekki lisada saab. Raputa kastmele veidi pulbrit, ning naudi maitsvat seenekastet!…
Punase tšilliga salatikaste sobib hästi nii külmadele kui soojadele salatitele vürtsikuse lisamiseks. Koostisosad: vesi, suhkur, destilleeritud äädikas, punane tšilli, sool, kollane tšilli, happesuse regulaator: sidrunhape, küüslauk, stabilisaator: ksantaankummi. Peale avamist…
Maitsesegu kalale, lihale, linnulihale ja juurviljale. Koostisosad: keedusool (23%), köömned, sandlipuu, küüslauk, kardemon, muskaatõis, muskaat, ingver, pipar, koriander, loorber, SINEPipulber, nelk, tshilli, vürtsköömned, vürtsisegu, E330, sibul, paprikaekstrakt….
Weberi maailmameistri grillkaste on tõeliselt suurepärane universaalne. Olgu linnu-, veise- või sealiha – see sobib alati ideaalselt. Nii mõndagi võib paljastada: see sisaldab tomateid, tšillit ja õunu, kuid selle suurim…
Rooma köömned on India köögi põhivürts. Nendel on meeldiv, tugevalt aromaatne lõhn ja terav vürtsikas maitse. See on kergelt happeline ja väga väljendunud, seetõttu tuleb seda käsitseda ettevaatlikult. Kasutamine: Sobib…
Ürdine segu muskaadist, paprikast, piprast ja maitsetaimedest looma- ja linnuliha toitude ning marinaadide ja kastmete maitsestamiseks. Koostisosad: keedusool(49%), muskaatpähkel, paprika, dekstroos, maitsetugevdaja E621, pipar, petersell, majoraan, oregano, köömned, muskaatõis, vürtsid…
Koostis: jahu, sool, küüslaugupüree 2.5%, roheline tšillipasta, riisijahu, kookosõli, küpsetuspulber. Säilitada kuivas kohas. Toiteväärtus 100g kohta: Energia 137kj/324kcal Rasvad 1,5g millest küllastunud rasvhapped 0,9g Süsivesikud 59g millest suhkurud 3,5g Kiudained…
Nimi ütleb kõik: See kaste sisaldab lisaks kollakaskuldsele Habanero tšillile ka mahlaste, küpsete apelsinide viljaliha ning sobib väga hästi kala ja mereandidega. Kulinaarsele, eksootilisele ja kergele köögile pehme ja vürtsika…
Gochujang punase pipra pasta on traditsiooniline Korea maitseaine, mida kasutatakse suppidele ja jjigae hautistele rikkaliku vürtsikuse toomiseks või tavalisele riisile elevuse lisamiseks. Sügavpunane gochujang pasta on kimchi-sarnase maitsega. Sobib suppidesse, hautistesse,…
Bambusevõrdseid lisatakse tekstuuriks ja maitseks suppidesse ja stir-fry, woki roogadesse, salatitesse, karridesse jne. Piirkonniti leiab palju kasutusviise erinevatest Aasia köökidest: Jaapan, Hiina, Hiina vabariik, Nepaal, Indoneesia, Tai, Vietnam jne. Bambusevõrsed…
Koostisosad: sool, pipar, sibul, küüslauk, koriander, vürtsid.
Kergelt vürtsikas, punane ja ürdine segu paprikast, piprast ja maitsetaimedest, mis sobib hästi kebabide maitsestamiseks, sealihale, ühepajatoitudele jmt. Koostisosad: vürtsid ja ürdid, keedusool (41%), maitsetugevdaja E621, antioksüdant: E300 askorbiinhape. Kulunorm:…
Naatriumalginaat saadakse erinevat tüüpi vetikatest (Fucus, Laminaria, Macrocrystis…). Sellel on eripära moodustada geeli kaltsiumi (või teiste hüdrokolloidide) koosmõjul ning vajab hüdreerimiseks ka osa vett. Kasutamine: Otsese sfääristamise jaoks segage soovitud…