Sojakaste 14%, GMO vaba. Koostisosad: vesi, SOJAoad (14%), sool, NISUjahu, suhkur, värvaine E150a, happesuse regulaator E270, säilitusaine E202, maitsetugevdaja E631, E627….
Cayenne pipar – vürtsikas punane pipar, mis lisab toitudele tulist maitset (sama teravusaste Tabasco pipraga). Cayenne on jalapenost üle 10 korra tugevam kuid Habaneroga seda võrrelda ei anna. Kasutamine: mereannid,…
Jalfrezi on vürtsikas praetud karriroog, mis pärineb algselt Bengali piirkonnast ja sai sealt tuntuks kogu India mandril. Jalfrezi karri on India köögist pärit populaarne karri, mis on tavaliselt valmistatud lihast,…
Toitumisalane teave 100g kohta: Energia 1353kJ / 323kcal Rasv 1,3g millest küllastunud rasvhapped 0,2g Süsivesikud 56,3g millest suhkrud 2,4g Kiudained 1,5g Valk 23,8g Sool 0g…
Piprataim on liaan, mis kasvab Lõuna-Ameerikas, Lõuna- ja Kagu-Aasias, Kariibi mere saartel. Must, valge ning roheline pipar pärinevad kõik samalt taimelt. Erinevus tuleb sellest, et must pipar on keedetud ja…
Kardemon on laialt tuntud vürts ja seda kasutatakse ka lõhnaainena seepides, kosmeetikas, parfüümides, eriti idamaistes lõhnades. See on ka oluline maitseaine, eriti karri- ja vürtsiroogades. Kardemon on osa legendaarsest joogiteest,…
Weberi maailmameistri grillkaste on tõeliselt suurepärane universaalne. Olgu linnu-, veise- või sealiha – see sobib alati ideaalselt. Nii mõndagi võib paljastada: see sisaldab tomateid, tšillit ja õunu, kuid selle suurim…
Maguskartuli nuudlid, Minh Duong, 300g Koostisosad: Maguskartuli tärklis 85%, vesi. Säilitada kuivas ja jahedas. Valmistamisjuhend: Keeda nuudleid 3-5 minutit nõruta ja loputa külma veega. Sobivad ideaalseks kasutamiseks suppides ja vokkides….
Maitseainesegu kala praadimiseks, grillimiseks ja hautamiseks. Kulunorm: 15g 1kg materjali kohta. Koostisosad: maitsetugevdaja E621, sool (20%), dekstroos, LAKTOOS, pipar, happesuse regulaator E330 sidrunhape, SINEPipulber, vürtsi- ja maitsetaimede segu (sh.SELLER)….
Sibulapulbrit kasutatakse nagu värsket sibulat erinevate liha- ja aedviljatoitude, salatite, vormiroogade ja pitsade maitsestamiseks.
Krevetimaitselised krõpsud. Populaarne snäKk paljudes Aasia maades. Serveeri dipikastmega (nt tšillikaste) või karride / suppide kõrvale. Koostisosad: tapioki jahu, NISUjahu (sisaldab GLUTEENI), päevalilleõli, KREVETID 4,5%, suhkur, sool, MUNApulber. Töödeldud tehases,…
Värsketest Scorpion tšillidest valmistatud äärmiselt terav kaste. Scorpion tšilli teravus Scoville skaalal on ca 1,4 miljonit teravusühikut ning ta on teravustabelis teisel kohal pärast Carolina Reaper tšillit. Koostisosad: Scorpion tšilli…
Purustatud tšilli ehk punase pipra helbed on maitseaine, mis koosneb kuivatatud ja purustatud punasest tšillipiprast. Peamine erinevus purustatud punase pipra ja tšillipulbri (mis on valmistatud pulbristatud kuivatatud jahvatatud tšillipiprast) vahel…
Vietnami jahvatatud kaneel. Lisa kaneeli oma maitse järgi nii magustoitudesse, marinaadidesse, jookidesse või pudru peale….
Taimne must toiduvärv (naturaalne süsi e. tuhk), mis saadakse taimse materjali karboniseerimisel ja jahvatamisel. Looduslik värvaine pulbrina: vees lahustuv Koostisosad: taimne süsi (E153). Kasutatakse markoonide, pasta, martsipani jm toiduainetele musta…