Proovi magusa ananassi-tšilli kastet kindlasti riisiroal, näiteks koos praetud krevettide või kanaga… Ettevaatust! Viib keele alla! Kaste sobib ka ideaalselt salatitele ja dipikastmeks. Parim enne 25/11/2022. Koostisosad: ananass 35%, vesi,…
Taipärane magus-vürtsika maitsega kaste igale roale (praetud toidud, grillitud liha, salatid jms). Koostisosad: suhkur, vesi, punane tšilli 15%, destilleeritud äädikas, küüslauk, sool, modifitseeritud maisitärklis, paksendaja: ksantaankummi. Peale avamist säilitada külmikus….
Kuivatatud hakitud majoraan. Kasutamine: kapsa- ja maksatoidud, hernesupp, sibula- ja spinatiroad, koore- ja tomatikastmed….
Habanero maksavorsti toodab spetsiaalne lihunik ainult tšillitoidu jaoks. Traditsiooniline Palatine maksavorst on valmistatud sealihast, seamaksast, pealihast ja puljongist. Värskelt jahvatatud vürtsid nagu muskaat, valge pipar, majoraan ja habanero tšilli täiendavad…
Nielsen Massey mandliekstraktis on kasutatud parima kvaliteediga mõrumandlitest pressitud õli, mis tagab suurepärase lõhna- ja maitsenaudingu. Sobib kasutamiseks küpsetistes, kommides, kreemides, jäätistes jm. Mandliekstrakt sobib suurepäraselt kokku vaarikate, virsikute, ploomide,…
KTC mandliõli sobib ideaalselt juuksehoolduseks ja rahustavaks massaažiks. See imendub kiiresti, on neutraalne, lõhnatu, mistõttu sobib ideaalselt nahahoolduseks. Samuti saab mandliõli kasutada köögis. KTC mandliõli on puhas ja täiesti lisanditeta….
Toiteväärtus 100g kohta: Energia 1067kj/258kcal Rasvad 22g millest küllastunud rasvhapped 1,6g Süsivesikud 7,4g millest suhkrud 3,5g Valgud 2,8g Sool 8,2…
Patak’s Hot Mango Chutney on maitsev segu mangodest, vürtsidest ja kuivatatud punasest tšillist. Magusate ja vürtsikate maitsetega sobib see suurepäraselt juustudega, grillkana peale või dipikastmena teie lemmikköögiviljadega. Muutke Patak’s chutneyga…
Koostisosad: Alphonso mangod, vesi, suhkur, happesuse regulaator: sidrunhape. Energia 399 kJ / 95 kcal Rasv 0,1 g millest küllastunud rasvhapped 0 g Süsivesikud 22,7 g millest suhkur 16,2 g Kiudained…
Koostisosad: vesi, suhkur, mangopüree 10%, sidrunhape, ascorbiin hape, maitseained Toiteväärtus 100g kohta: Energia 282KJ/67kcal Rasv <0,5g millest küllastunud rasvhapped 0g Süsivesikud 16g millest suhkur 15g Valk <0,5g Sool 0,01g…
Kesar mangod 99,9%, happesuse regulaator (sidrunhape). Hoiustada kuivaskohas. Peale avamist hoiustada teises anumas, jahedas. Säilivusaeg peale avamist 2 päeva….
MDH Chana Masala on parim koostisosa piprase, maitseka ja maitsva chana masala valmistamiseks. Kui soovite, et chana masala oleks vürtsikam, lisage koos MDH Chana Masalaga täiendavaid vürtse. See on lihtne…
Indiapärane maitseainesegu salatite ja küpsetiste maitsestamiseks. Koostisosad: sool, kuivatatud mango, must sool, vürtsköömen, koriander, melon, must pipar, münt, ingver, kollane tšilli, asaföötida, nelk, muskaatpähkel, köömned. Võib sisaldada vähesel määral SINEPit….
Maitseainesegu linnulihale. Kasutamine: 55g+45g vett kilo liha kohta. Koostisosad: suhkur, sool (22%), tomatipulber, happesuse regulaator E262 naatriumdiatsetaat, dekstroos, vürtsid, küüslauk, happesuse regulaator: sidrunhape, LAKTOOS, rapsiõli….
Valmistatud värskest tšillist, laimist, küüslaugust ja koriandrijuurest – vürtsikas kaste mereanniroogadele. Koostisosad: tšilli, suhkur, vesi, fruktoos, destilleeritud äädikas, sool, küüslauk, modifitseeritud maisitärklis, maitsetugevdaja: E631, E627, E621, happesuse regulaator: sidrunhape, koriandrijuur,…
Naturaalne tselluloosist emulgaator. Kasutatakse tugevamate vahtude ja kuumade geelide valmistamisel, mis jahtudes (kuumutades taheneb!) sulavad. Annab võimaluse tekitada toidule omanäolisi efekte (näiteks lõigatavad šokolaadipallid kus on sees soe sulanud šokolaad,…
Eriti terav mehhikopärane vürtsisegu paljudele erinevatele roogadele: nt pasta, pizza, chilli con carne, jäätis jpm. Koostisosad: sool (28%), tšilli, küüslauk, paprika, SELLER, happesuse regulaator: sidrunhape, porrulauk, vürtsköömned, glükoosisiirup, maitsetugevdaja E621….
Jaapanipärase miso supi valmissegu krutoonide, merevetika ja rohelise sibulaga. 30g sisaldab 3 x 10g pakki. Valmistamine: Segada 1 pakk miso supi pulbrit 160 ml keeva veega. Koostisosad: misopulber 48,8 %…
Misopasta on fermenteeritud sojaoa pasta. Traditsiooniline Jaapani maitseaine suppide, kastmete, hautiste jp roogade rikastamiseks. Punane misopasta on pisut tugevam ja vürtsikam võrreldes valgega – sobib eriti hästi suppidesse, hautistesse jms….
Misopasta on fermenteeritud sojaoa pasta. Traditsiooniline Jaapani maitseaine suppide, kastmete, hautiste jpm roogade maitse rikastamiseks. Valge misopasta on maitselt magusam kui punane – sobib eriti hästi majoneesi, salatikastmete või muude…