Hea looduslik alternatiiv toidu roheliseks värvimiseks. Võib lisada kastmetele, dippidele, suppidele, paja- vormiroogadele, küpsetistele-taignatele, pirukatele, smuutidele või näpuotsatäis isegi jäätistele imeilusa helerohelise värvuse saamiseks….
Toitumisalane teave 100g kohta: Energia 1353kJ / 323kcal Rasv 1,3g millest küllastunud rasvhapped 0,2g Süsivesikud 56,3g millest suhkrud 2,4g Kiudained 1,5g Valk 23,8g Sool 0g…
Jahvatatud tšillikaunad toitude vürtsitamiseks. Ekstra tuline! Scoville skaalal 38 000 ühikut (+/- 5000 sõltuvalt partiist). Säilitada õhukindlas anumas, kuivas, pimedas ja jahedas. Enne söömist kuumtöödelda. Pakendatud tehases, mis käsitleb pähkleid,…
Oranž toiduvärv, pulber. Koostisosad: naatriumkloriid (79%), Toiduvärvid: tartrasiin E102 (17%), punane värv E129 (2%), karmoisiin E122(2%). Kasutamine: Lahusta 14g pulbrit 1 liitris tulises vees. Jahtumisel sega vedelikku pisut. Kasuta max…
Vürtsisool grillhõrgutiste valmistamiseks sea-, lamba- ja veiselihast. Sobib ka ühepajatoitudesse. Kulunorm: 15g 1 kg kohta. Koostisosad: vürtsi- ja maitsetaimede segu, keedusool( 45%)….
Tšillimoos Koostisosad: hispaania pipar (86%), sool (12,5%), äädikhape, konservant: naatriumbensonaat. Toiteväärtus 100g kohta: Energia 197kJ/ 47cal Rasv 1,2g millest küllastunud rasvhapped 0,3g Süsivesikud 5,6g millest suhkur 3,3g Valk 1,8g Sool…
Tšillipulber on tänapäeval üks populaarsemaid toiduvalmistamise koostisaineid maailmas. Eriti kuum Heera tšillipulber on valmistatud parimatest tervetest varteta punastest tšillitest, mis kuivatatakse ja seejärel jahvatatakse, et saada see peen tšillipulber. Heera…
Ploomi kaste sobib pardiprae juurde, wokiroogadesse, kevadrullidele. Koostisosad: suhkur, soolatud ploomid 25%, vesi, riisiäädikas, modifitseeritud maisitärklis, happesuse regulaatorid: sidrunhape, naatriumtsitraat, ingver, tšilli, stabilisaator: E415 (SOJAoad, NISU). Toiteväärtus 100g kohta: Energia…
Nii soolaste kui magusate roogade maitsestamiseks (kartuli-, muna-, juusturoogadele, aga ka kookidele, pudingutele ja kompottidele – kapsale, spinatile, kastmetele, sibulasupile, tigudele, lihale ja marinaadidesse)….
Kesar mangod 99,9%, happesuse regulaator (sidrunhape). Hoiustada kuivaskohas. Peale avamist hoiustada teises anumas, jahedas. Säilivusaeg peale avamist 2 päeva….
Vürtsikas tšilline dipikaste on ideaalne kevadrullidele. Samuti sobib ka krevetiide, juurviljade jms kõrvale. Koostisosad: suhkur, vesi, redis, happesuse regulaator: destilleeritud äädikas, porgand, punane tšilli 2%, sool. Pärast avamist hoida külmikus….
Toiteväärtus 100g kohta: Energia 1598kj/381kcal Süsivesikud 46g millest suhkur 2,1g Rasv 2,5g millest küllastunud rasvhapped 0,7g Valk 43g Sool 0,79g…
Suurepärane lisa ühepajatoidule ning sealiha või kana kastmeks. Lahjenda kaste veega, keeda ning lisa meelepärased lisandid. Koostisosad: 52% kookoskreem, vesi 30,45%, punane karripasta 10%, palmiõli 4%, kookossuhkur 2%, kalakaste 1,5%,…
Sobib suurepäraselt pastadele, salatikastmetesse ja igalepoole mujale, mis vajaks kergelt koorest, pähkli ja trühvli maitset. Koostiosad: Koor, šampinjonid (agaricus bisporus), bianchetto trühvel (tuber albidum pico) 5%, porcino seene ekstrakt (boletus…
Kasutamine: tomatiroad, taimetoidud, grill- ja praelihad, kalaroad jpm.
Mustad sinepiseemned – laialdaselt kasutuses Aasia köökides. Enne tarvitamist kuumtöödelda! Pakendatud tehases mis käsitleb pähkleid, seesamit, gluteeni, nisu, soja ja sinepit. Toiteväärtus 100g kohta: Energia 2125kJ / 508kcal Süsivesikud 28,1g…
Wakame on soolakas-magusa maitsega merevetikas mida lisatakse suppidesse, salatitesse. Wakame vetikat kasutatakse väga laialdaselt jaapani ning aasia köögis. Jahvatatud wakamet kasutatakse vahest näiteks ka soola asendajana. Kasutamine misosupis: leota vees…
Sushimatt sushi rullimiseks koos riisilusikaga. Täida sushiriis ja/või norilehed oma lemmik koostisosadega ja rulli nagu professional….
Vürtsisegu piparkookidele või mujale küpsetistesse. Kulunorm: 15-20g 1kg kohta. Koostisosad: kaneel, koriander, vürts, apelsinikoored, nelk….
Krevetipasta Tai köögist pastadele, karridele, dipi kastmetele, suppidele, salatitele jpm. Koostisosad: KREVETID (acetes spp.) 90%, sool. Võib sisaldada kala. Peale avamist säilitada külmikus. Looduslikud koostisosad. Ei ole lisatud MSG-d, säilitus-…
Dipikastme, võiete, pastaroogade jpm maitsestamiseks. Koostisosad: tomatihelbed (56%), küüslauk, maisitärklis, sool, basiilik, paprika, oregano….
Maitseainesegu linnulihale. Kasutamine: 55g+45g vett kilo liha kohta. Koostisosad: suhkur, sool (22%), tomatipulber, happesuse regulaator E262 naatriumdiatsetaat, dekstroos, vürtsid, küüslauk, happesuse regulaator: sidrunhape, LAKTOOS, rapsiõli….
Kinoa on väike toitev ja krõmpsuv seeme, mis on leidnud tee Euroopa toidulauale ja kiiresti üsna populaarseks toiduaineks saanud. <br> Kinoa e. Tšiili hanemalts sobib erinevate salatite valmistamiseks, seda võib…
Taipärane kaste igale roale. Eriti hästi sobib salatitele ja dipi kastmeks. Koostisosad: suhkur, vesi, laim 25,5%, mesi 5%, modifitseeritud tapioki tärklis, roheline tšilli 1,8%, sool, küüslauk, antioksüdant: askorbiinhape, happesuse regulaator:…
Sriracha tšillikaste kaffirlaimiga. Koostisosad: punane tšilli 60%, suhkur, küüslauk, vesi, sool, happesuse regulaator: äädikhape, kaffirlaimi lehed 1%, maitsetugevdaja: E621, stabilisaator: ksantaankummi, säilitusaine: kaaliumsorbaat. Peale avamist säilitada külmikus ja tarbida 8…
Magusa-suitsuse maitsega kvaliteetne ja populaarne Ungari paprikapulber. Traditsiooniliselt kasutati suitsutatud paprikat chorizo vorsti ning paella maitsestamiseks. Suitsupaprika sobib hästi guljaši, linnuliha, köögivilja ja kalatoitude või marinaadide, dipikastmete jmt maitsestamiseks. …
Happesus 6,5% Koostisosad: vesi, alkohol, õunamahla kontsentraat 5,1%, glükoos….
Rikkalik ja kreemjas Tai roheline karripasta. Koostisosad: roheline tšilli (37%), sidrunhein, sool, küüslauk, sibul, kalgan, kaffirlaimi koor, vürtsid (koriander, apteegitill, pipar, kurkum). Toiteväätus 100g kohta Energeetiline väärtus kJ/kcal 564/135…
Gochujang punase pipra pasta on traditsiooniline Korea maitseaine, mida kasutatakse suppidele ja jjigae hautistele rikkaliku vürtsikuse toomiseks või tavalisele riisile elevuse lisamiseks. Sügavpunane gochujang pasta on kimchi-sarnase maitsega. Sobib suppidesse, hautistesse,…
Koostis: nisujahu. Toiteväärtus 100g kohta: 1403kJ/ 335kcal Rasv 1,9 g, millest küllastanud rasvhappeid 0,4 g süsivesikuid 65g, millest suhkruid 1,7g, valke 13g, soola 0g. Säilitamine: kuivas ja pimedas. Valmistamine: 1L…
Unikaalse maitsebuketiga intensiivse maitsega ürt – tunda võib ühteaegu magusat aniisi ja lagritsat ning segu mentoolist, eukalüptist ja mündist. Sobib hästi seenetoitude, hautiste, kala, tomati, linnuliha- ja munaroogadega, lisatakse hapukoore-…
Pulberkarrageen on “kiire” tarretusaine. See lahustub soojas vees (umbes 80-90°C). Ei lahustu orgaanilistes lahustites või köögiviljaõlides Looduslik toode (valmistatud merevetikatest). Kasutage seda näiteks tugevate geelide (nt tarretised, pastad või moosid)…
Terasest wokipann puidust käepidemega ja ümara põhjaga. Diameeter 38cm, Sügavus 11,5cm. …
Väga terav ja puuviljane tšilli, pakis umbes 15 kauna. Teravus 1,4 miljonit Scoville ühikut….
Nielsen Massey mandliekstraktis on kasutatud parima kvaliteediga mõrumandlitest pressitud õli, mis tagab suurepärase lõhna- ja maitsenaudingu. Sobib kasutamiseks küpsetistes, kommides, kreemides, jäätistes jm. Mandliekstrakt sobib suurepäraselt kokku vaarikate, virsikute, ploomide,…
Wokiroogadesse ja suppidesse sobivad Mi goreng kiirnuudlid. “Mi Goreng” tähendab indoneesia keeles praetud nuudlid. Serveeritakse maitsestatult, sojakastme ja vürtsiõliga segatult. Koostisosad: Nuudlid: NISUjahu 67%, rafineeritud palmiõli (sisaldab antioksüdanti E319), sool,…