Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Punase tšilliga salatikaste sobib hästi nii külmadele kui soojadele salatitele vürtsikuse lisamiseks. Koostisosad: vesi, suhkur, destilleeritud äädikas, punane tšilli, sool, kollane tšilli, happesuse regulaator: sidrunhape, küüslauk, stabilisaator: ksantaankummi. Peale avamist…
Suitsunoodiga vürts. Kulunorm: 2-4g 1 kilole või maitse järgi. Koostisosad: E621, keedusool (27%), LAKTOOS, pärmiekstrakt, vürtsid (sh. SELLER), suitsuaroom….
Koostisosad: invertsuhkur, emulgaator: glütseriin (E422), naturaalne sidruni ekstrakt. Soovituslik kulunorm: 0,2g / kg kohta (ca 6 tilka) Vältida kokkupuudet silmade, limaskestaga ja nahaga. Kokkupuutel loputada rohke veega (naha puhul seebi…
Pigem tärklist meenutav riisijahu sobib kasutamiseks paksendajana nii soolastes kui magusates roogades. Samuti kasutatakse kleepuva riisi jahu Mochi pallide ja muude aasiapäraste magustoitudevalmistamisel. Koostisosad: kleepuv riis, vesi….
Nielsen Massey mandliekstraktis on kasutatud parima kvaliteediga mõrumandlitest pressitud õli, mis tagab suurepärase lõhna- ja maitsenaudingu. Sobib kasutamiseks küpsetistes, kommides, kreemides, jäätistes jm. Mandliekstrakt sobib suurepäraselt kokku vaarikate, virsikute, ploomide,…
Nii soolaste kui magusate roogade maitsestamiseks (kartuli-, muna-, juusturoogadele, aga ka kookidele, pudingutele ja kompottidele – kapsale, spinatile, kastmetele, sibulasupile, tigudele, lihale ja marinaadidesse)….
Aromaatne, pisut kööment meenutava ning nagu ka nimi ütleb- kergelt vürtsika maitsega ürt Kasutatakse palju Vahemeremaade köögis, Itaalias lisatakse näiteks pastale ja pitsale ning soolastele koogikestele, quichele. Toidule tuleks aed-piparrohi…
Tugev, aromaatne pipra ja apelsiniga maitseaine. Kasutamine: Linnu- ja loomaliha, BBQ, kala, koorikloomade, juurviljade, salatite, kastmete, dippide, maitsevõide, juustu ja kastmete valmistamiseks. Koostisosad: pipar (45%), sool (32%), apelsini koor (10%),…
Mugavas plokis säilinud kookose loomulik headus; 3in1 valik kookospiima, õli ja kiudainete jaoks. 300 ml kookospiima kohta haki 50 g ja sega 100 ml kuuma veega. Kookoskreemi jaoks lahustage 75…
Kuivatatud hakitud majoraan. Kasutamine: kapsa- ja maksatoidud, hernesupp, sibula- ja spinatiroad, koore- ja tomatikastmed….
Amarandi ehk rebasheina seemned – maheda pähklise maitsega seemned mida saab lisada küpsetistele, pannil röstida ja lisada jogurtile-müslile või lihtsalt keeta putru. 100g amaranthi keeta 200ml veega 25min….
Lihatoodete, vinnutatud liha, vorstide jm jaoks magusa-suitsuse noodiga maitseainete segu. Koostisosad: hüdrolüüsitud taimne valk (SOJA, NISU), vürtsid (s.h. SELLER), maitsetugevdaja E621, sool, pärmiekstrakt, LAKTOOS, dekstroos, antioksüdant E301, suitsuaroom. Kulunorm: 60g…
Vürtsikas kaste kanatiibadele, kalale, lihale, burgeritele, dipiks jpm. Ameeriklaste suur lemmik! Soovituslik kasutamine: Poolita kanatiivad, friteeri 12-15 min (ca 180C juures), aseta küpsenud kanatiivad pannile, vala kastmega üle ning küpseta…
MDH Chana Masala on parim koostisosa piprase, maitseka ja maitsva chana masala valmistamiseks. Kui soovite, et chana masala oleks vürtsikam, lisage koos MDH Chana Masalaga täiendavaid vürtse. See on lihtne…
Kuivatatud hakitud Kasutamine: linnu- ja sealiha, salatid, tomatiroad, pihvid ja maksatoidud….
Helbeline segu erinevatest purustatud tšillidest.
Koostisosad: oliiviõli, aroomiained …
Riisipaber (16cm diameeter) sobib hästi wrappidele, salatirullidele, kevadrullidele ja magustoitudele. Kasutamine: Aseta üks riisipaber korraga laiemasse nõusse sooja vette umbes 15 sekundiks, tõsta nõrguma niiskele köögirätikule. Tõsta kiirelt peale täidis…
Jaapanis kasvava Riviere´i titaanjuure jahust valmistatud shirataki nuudlid. Tuntud rahvakeeli ka kui “nullkalori nuudlid”. “Shirataki” tõlkes tähendab valget koske, mis viitab nuudlite väljanägemisele. Kuna shirataki nuudlitel maitseomadused puuduvad, siis sobivad…
Wasabi pulber vürtsika pasta valmistamiseks (nt sushi kõrvale). Valmistamine: Sega 5tl wasabi pulbrit 3tl veega ja jäta seisma 1 minutiks. Koostisosad: mädarõigas 76%, SINEP, tapioki tärklis, wasabi Japonica 2%. Toiteväärtus…
Magusa-suitsuse maitsega kvaliteetne ja populaarne Ungari paprikapulber. Traditsiooniliselt kasutati suitsutatud paprikat chorizo vorsti ning paella maitsestamiseks. Suitsupaprika sobib hästi guljaši, linnuliha, köögivilja ja kalatoitude või marinaadide, dipikastmete jmt maitsestamiseks. …
Piprataim on liaan, mis kasvab Lõuna-Ameerikas, Lõuna- ja Kagu-Aasias, Kariibi mere saartel. Must, valge ning roheline pipar pärinevad kõik samalt taimelt. Erinevus tuleb sellest, et must pipar on keedetud ja…
Sriracha tšillikaste MSG vaba EKSTRA terav. Koostisosad: tšilli 70%, suhkrusiirup, sool, vesi, happesuse regulaatorid: E260 äädikhape ja sidrunhape E330, stabilisaator: E415 ksantaankummi, säilitusaine:E202. Peale avamist säilitada külmikus ja tarbida 8…
Pruunid sinepiseemned – kasutatakse Aasia köökides. Enne tarvitamist kuumtöödelda! Pakendatud tehases mis käsitleb pähkleid, seesamit, gluteeni, nisu, soja ja sinepit….
Nielsen Massey apelsiniekstraktis on kasutatud parima kvaliteediga apelsinist pressitud õli, mis tagab suurepärase lõhna- ja maitsenaudingu. Sobib väga hästi kokku vanilli, šokolaadi, maasikate, ananassi jt puuviljadega. Kasuta ka riisi, kana,…
Hea looduslik alternatiiv toidu roheliseks värvimiseks. Võib lisada kastmetele, dippidele, suppidele, paja- vormiroogadele, küpsetistele-taignatele, pirukatele, smuutidele või näpuotsatäis isegi jäätistele imeilusa helerohelise värvuse saamiseks….
Karriketšupi kaste igale roale. Koostisosad: tomatimahl, suhkur, dekstroos, sool, karri (SINEPIpulber, pipar, paprika, tšilli, nelk, vürtsid), äädikas, modifitseeritud maisitärklis, hapestaja: sidrunhape, paksendaja: guarkummi ja jaanileivapuu jahu, maitsetaimed (sh SELLERIT), happesuse…
Aasia köögist pärist kalakaste sobib soolase maitse lisamiseks igale roale. Kasuta näiteks karridele, suppidele, wokkidele, marinaadidele, dipikastmetele jms. Koostisosad: ANŠOOVISE ekstrakt (KALA) 77%, sool, suhkur. Kala on püütud Vaikse Ookeani…
Nelgil on suur eeterlike õlide sisaldus- kuni 20%, mis annab eriti tugeva maitse ja lõhna. Meie toidulaual on enimlevinud piparkoogitaignas, marinaadides ning hõõgveinisegus. Kuna nelgi toimeained eralduvad üsna kiiresti, on…
Toiteväärtus 100g kohta: Energia 1067kj/258kcal Rasvad 22g millest küllastunud rasvhapped 1,6g Süsivesikud 7,4g millest suhkrud 3,5g Valgud 2,8g Sool 8,2…
Koostis: nisujahu. Toiteväärtus 100g kohta: 1403kJ/ 335kcal Rasv 1,9 g, millest küllastanud rasvhappeid 0,4 g süsivesikuid 65g, millest suhkruid 1,7g, valke 13g, soola 0g. Säilitamine: kuivas ja pimedas. Valmistamine: 1L…
Yuzu sidrun – maitselt meenutab segu sidrunist, mandariinist ja greibist, kerge ja värskendav, lilleliste nootidega. Yuzu mahl sobib ideaalselt kala, kalatoitude, suppide, marinaadide, salatikastmete, jookide, jäätiste ja sorbettide, koogitäidiste jpm…
Kergelt vürtsine klassikaline BBQ maitseainesegu, mis sobib ideaalselt sealihale (sh eriti ribile, abatükile, kaelakarbonaadile) ja samuti muudele lihadele. Klassikaline BBQ Rub on kindel valik iga grillmeistri valikus. Parim pulled pork…
Koostis: jahu, sool, küüslaugupüree 2.5%, roheline tšillipasta, riisijahu, kookosõli, küpsetuspulber. Säilitada kuivas kohas. Toiteväärtus 100g kohta: Energia 137kj/324kcal Rasvad 1,5g millest küllastunud rasvhapped 0,9g Süsivesikud 59g millest suhkurud 3,5g Kiudained…
Jaapanipärane kiirnuudliroog vürtsika kastmega. Oyakata nuudliroad aitavad avastada rameni (tähendus: soe nuudlisupp) söömise kultuuri Jaapanis. Koostis: Kiirnuudlid (79%): NISUJAHU, palmiõli, modifitseeritud tärklis, sool, kergitusained (naatriumkarbonaadid, kaaliumkarbonaadid), vedel kaste (19%):…