Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Vürtsikas kaste mereanni roogadele
Vürtsikas kaste kanatiibadele
Jaapanipärane majoneesi kaste (Kewpie mayo)
Tomati ja maitseainetega valmiskaste/ketšup toidu kõrvale.
Äärmiselt terav kaste Carolina Reaper tšillidest.
Crazy Bastard sarja väga kuum tšillikaste Carolina Reaperi ja mustikatega.
suitsumaitsega tšillikaste
Magus-vürtsika maitsega kaste igale roale
Hiinapäraste stir-fry roogade valmistamiseks.
Vaieldamatult kõige vürtsikam kaste Crazy Bastard kastmete valikus!
Sobib taimetoitlastele, gluteenivaba, ideaalne lambalihale, juurviljadele.
Wok roogadele, köögiviljadele, lihale, kalale, nuudlitele
Autentne aromaatsete vürtside, sealhulgas paprika, köömne ja koriandri segu kaunilt tasakaalustatud Tikka Masala roa jaoks.
Tomati ja koriandriga karripasta põhi. Enne kasutamist kuumutada.
Inglise originaalretsepti järgi valmistatud vürtsikas ja teravamaitseline kaste.
Crazy Bastard sarja kuum India stiilis tšillikaste “Ghost Pepper” tšilli ja mangoga.
Spetsiaalselt kana- ja loomalihale sobiv magushapu piprakaste.
Pekingi pardile, kevadrullidele, kanale, wokkidele jms.
Sriracha tšillikaste kaffirlaimiga
sinepimaitseline tšillikaste
Kerge sidrunimaitseline sojakaste, sobib dippimiseks, salatitele, kalale, marinaadiks jpm.
Traditsiooniline magushapukas kaste lihtsaks toitude maitsestamiseks.
Sojakaste 14%, GMO vaba.
Sriracha tšillikaste ingveriga
Naturaalselt kääritatud rikkaliku maitsega sojakaste.
Äärmiselt terav tšillikaste.
Sriracha tšillikaste küüslauguga
Valgetest trühvlitest valmistatud, maitseküllane pasta
Autentne segu aromaatsetest vürtsidest, ingverist ja tamarindist kaunilt tasakaalustatud Tandoori roa jaoks.
Külmadele ja soojadele salatitele
Magushapu kaste liha-, kala-, riisi- ja nuudlitoitudele ning suppidele ja kevadrullidele.
Koostisosad: Tšilli 86%, sool, happesuseregulaator: E260,E330. E211
Salatitele ja dipikastmeks. Säilitusaine-, värvaine-, maitsetugevdaja- ja gluteenivaba. Parim enne 25/11/2022.