Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Jaapanis kasvava Riviere´i titaanjuure jahust valmistatud shirataki nuudlid. Tuntud rahvakeeli ka kui “nullkalori nuudlid”. “Shirataki” tõlkes tähendab valget koske, mis viitab nuudlite väljanägemisele. Kuna shirataki nuudlitel maitseomadused puuduvad, siis sobivad…
Habanero maksavorsti toodab spetsiaalne lihunik ainult tšillitoidu jaoks. Traditsiooniline Palatine maksavorst on valmistatud sealihast, seamaksast, pealihast ja puljongist. Värskelt jahvatatud vürtsid nagu muskaat, valge pipar, majoraan ja habanero tšilli täiendavad…
Mahedamaitseline karripulber. Seda kasutatakse tavaliselt liha- või köögiviljaroogade kastme valmistamiseks, sageli ka paljudes idamaade ja Lähis-Ida toiduvalmistamises, välja arvatud India köök. Madras karripulber on teistest karripulbritest ägedama maitsega. Heera Madras…
Korea fermenteeritud tśillipasta. Koostisosad: keedetud riis, maisisiirup, tšillipasta (tšilli, vesi, sool, küüslauk, roheline sibul), vesi, sool, tšilli (Gochugaru), alkohol, suhkur, sool. Toitumisalane teave 100 g kohta Energiat 975 kJ /…
Vürtsisool grillhõrgutiste valmistamiseks sea-, lamba- ja veiselihast. Sobib ka ühepajatoitudesse. Kulunorm: 15g 1 kg kohta. Koostisosad: vürtsi- ja maitsetaimede segu, keedusool( 45%)….
Hapukas gruusiapärane kaste Tkemali, sarnane kasutus nagu ketšupil ja muudel taolistel kastmetel. Sobib marinaadidesse, lihale lisamiseks, wokiroogadele, suppidesse, kastmetesse jpm. Koostisosad: alõtsa ploom, pipar, sool, küüslauk, maitseained. Hoida toatemperatuuril, pärast…
Tšillipulber on tänapäeval üks populaarsemaid toiduvalmistamise koostisaineid maailmas. Eriti kuum Heera tšillipulber on valmistatud parimatest tervetest varteta punastest tšillitest, mis kuivatatakse ja seejärel jahvatatakse, et saada see peen tšillipulber. Heera…
Kurkum, kurkuma, turmeric, haldi, kollajuur. Kurkum kuulub ingveriliste perekonda koos ingveri ja kalganiga. Kurkum lõhnab nagu ingver, veidi krehvtisemalt. Tema maitse on ingveriga võrreldes vürtsikam, mõrkjam ja muskuselisem. Kasutamine: Kurkumit…
Naatriumalginaat saadakse erinevat tüüpi vetikatest (Fucus, Laminaria, Macrocrystis…). Sellel on eripära moodustada geeli kaltsiumi (või teiste hüdrokolloidide) koosmõjul ning vajab hüdreerimiseks ka osa vett. Kasutamine: Otsese sfääristamise jaoks segage soovitud…
Kaffirlaim, kaahvrilaim, kahvrilaim – sidruni ja laimi laadne tsitrus, mille lehed sobivad hästi suppide-wokkide-karride maitsestamiseks. Kasutatakse palju Tai ja Indoneesia köögis – Tom Yum supi, erinevate marinaadide või riisi maitsestamiseks….
Jaka on suur, kuni 30 kg kaaluv leivapuu vili, mis tänapäeval kasvab enamikus troopilistes maades. Jaka on põhitoiduaineks paljudes Aasia riikides, eriti Sri Lankas. Samuti väga populaarne ka Indias. Tekstuurilt…
Naturaalselt kääritatud lisaainevaba sojakaste, 43% vähendatud soolasisaldusega. Koostisosad: vesi. SOJA oad, NISU, sool, äädikas, piiritus, suhkur. Toitumisalane teave 100g kohta Energia 450 kJ / 107 kcal Rasv 0g millest küllastunud…
Nitritsoola kasutatakse lihatoodetes-, konservides säilitusainena ja liha punase värvuse säilitajana.