Hakka püsikliendiks! Soodustus 5% igalt ostult!
TASUTA transport pakiautomaatidesse alates 50€ ostust.
Pakorad on üldiselt populaarsed India suupisted, mis on valmistatud taignaga kaetud köögiviljadest, mis on praetud ja kastetud taignasse ning praetud taimeõlis.
Saago seeme on kui looduslik paksendaja. See on tärklise taoline aine, mis on saadud Saago palmide (Metroxylon sag) võrsetest.
Ideaalne pudru valmistamiseks, hommikusöögiks piima, mahla või kohupiimaga või leiva, saiade, küpsiste, teraviljabatoonide jms küpsetamiseks.
Koostis: eelküpsetatud kollase maisi jahu. Võib sisaldada soja. Harina PAN-i kasutatakse “masa de arepa” nime all tuntud maisijahu taigna valmistamiseks, mida kasutatakse Venezuela ja Colombia roogades, nagu arepas, hallacas või bollos. Sobib gluteeni- ja pähklivaba dieedi jaoks.
P.A.N. Maisijahu (jäme) ekstraheeritakse väga tugevatest ja kõvadest maisituumadest. Jämedalt jahvatatud maisijahu nimetatakse sageli kukuruziks ja see on helekollase värvusega. Kuna maisijahu ei sisalda kleepuvat valku, sobib see ideaalselt kasutamiseks leiva- ja pannkoogitaignas ning India lehtleiva (nt naanileiva) peamise koostisosana.
TRS Gram jahu on valmistatud 100% puhtast Chana Dalist (Yellow Gram) ja sobib suurepäraselt sibula bhajise, traditsiooniliste kartuli- ja köögiviljapakorade ning mõnede magusate roogade valmistamiseks.
Eestis kasvatatud, Eestis töödeldud, Eestis kuivatatud, Eestis jahvatatud.
Täistera-lupiinijahu
Tärklisene riisijahu, sobilik paksendajaks
Panko paneerimisjahu (puru) – õhulise tekstuuriga riivsaia helbesegu
Suppide, kastmete paksendamiseks. Pagaritoodete, magustoitude valmistamiseks.
Kasuta piima / koore asemel
Mandlimaitseline tarretava magustoidu segu