Ingveripüree (gluteenivaba). Karridele, kastmetele, marinaadidele jms.
Must kardemon – põhiliselt soolaste toitude maitsestamiseks
Punased kidney oad
Marineeritud laimitükid õlis – keskmise teravusega.
Maheda maitsega Tandoori vürtsipasta karridele ja marinaadidele
Jalfrezi karripasta – kookosest, tomatist, pipardest ja vürtsidest
Mahedamaitseline karripasta
Mahedamaitseline karrikaste kookose ja koriandriga
Karripasta tamarindi ja tšilliga. Tuline!
Karripasta tomati ja paprikaga
Tikka Masala karripasta – mahedamaitseline
Marineeritud tšillikaunatükid õlis. Tuline!
Saago seemned – tärklise taoline aine
Ghee e. kooritud/selitatud või on india köögis laialdaselt kasutav praadimisrasv.
Kvaliteetne Tilda basmati riis sobib iga soolase roa juurde
Võioad – kerge maitsega kreemja tekstuuriga
Kasutatakse köögivilja-, kartulitoitudes, teevalmistamisel, riisi, kuklite, kastmete, pajaroogade, suppide jpm maitsestamiseks.
Marineeritud mangotükid õlis. Vürtsikas!