Ajowan – tüümianit meenutava maitsega seemned läätseroogadele, kalatoitudele, suupistetele jms.
Hapukas pulber soolastele ja magusatele toitudele või toidule roosaka värvi andmiseks
Apteegitill, fennel, fenkol, saunf – lagritsat või aniisi meenutav maitse
Küüslauku ja sibulat meenutav väga intensiivse lõhna ja maitsega taimne pulber
Kutsutakse musta silmadega oaks.
Kollased purustatud kikerherned.
India tšillipulber suppide, hautiste, riisi, karride jpm vürtsitamiseks – punaka värvuse andmiseks
Traditisooniline India vürtsisegu
Ghee e. kooritud/selitatud või on india köögis laialdaselt kasutav praadimisrasv.
Magusate India pontsikute jahusegu. Ühest pakist saab vormida u. 60 pallikest.
Kuivatatud jahvatatud ingverijuur.
Soja baasil valmistatud kerge ingveri ja tšilli kaste.
Ingveripüree (gluteenivaba). Karridele, kastmetele, marinaadidele jms.
Jalfrezi karripasta – kookosest, tomatist, pipardest ja vürtsidest
Must kardemon – põhiliselt soolaste toitude maitsestamiseks
Kardemon sobib tee, kohvi, jookide, magusate ja soolaste toitude maitsestamiseks
Kuivatatud karrilehed
Mahedamaitseline karripulber
Tuline karripulber
Rohelise tšilli kaste, eriti terav!